У Британії поставили пам’ятник путіну з головою-членом

Жителі села Роулі-Реджіс в англійському графстві Вустершир встановили в центрі свого поселення – на вулиці Белл Енд (Bell Еnd) – статую володимира путіна з головою у формі головки пеніса. Як видно на фотографіях, опублікованих у соціальних мережах, напис на постаменті говорить “Bellend of the Year”, що можна перекласти як “Залупа року”.

Поруч зі статуєю, вкритою золотою фарбою, стоїть покажчик із назвою села: воно співзвучне слову, яким в англійській мові позначається головка пеніса. Слово bellend також може використовуватися як образа.

The Independent пише, що статую встановили на знак протесту проти російського вторгнення до України. Як розповів журналістам організатор акції, який побажав не називати свого імені, мешканцям та гостям села, що проходили повз статую Путіна, пропонували кидати у зображення російського президента яйця, що багато хто із задоволенням і робив.

Ще один активіст повідомив, що вони планують виготовляти та продавати маленькі статуї членоголового путіна, а вторговані гроші витрачати на допомогу українським біженцям.

У листопаді група чеських активістів виставила на аукціон статую, що зображує голого путіна, який сидить на унітазі. На шиї у фігури висить ланцюг із кулоном у вигляді великої літери Z, в одній руці він тримає унітазний йоржик, а в іншій — пральну машину, з якої ніби тече кров.

<p>The Putin statue is seen gripping a golden toilet brush and toy washing machine pouring with fake blood</p>Стартова ціна скульптури становила €10 тисяч. Аукціон має завершитись 20 грудня. На отримані гроші активісти планують купити бойовий дрон для української армії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *