10 ознак того, що у вас ідеальний чоловік

Досконалих людей, звичайно ж, не буває. Але коли ми закохуємося, кохана людина здається нам найкращою у світі. Проте з часом можуть виникнути сумніви — чи правильного чоловіка ми вибрали собі в супутники життя?

Пропонуємо вам розібратися в тому, які ж риси притаманні бездоганному чоловікові.

1. Не боїться труднощів і розв’язує проблеми

Справжній чоловік — це не тільки чергові красиві слова, але й рішучі вчинки. У важкі моменти він завжди готовий підставити своє міцне чоловіче плече.

2. Здатний самостійно приготувати вечерю

(І не зіпсувати при цьому весь наявний на кухні посуд). Чоловік, який виглядає мужньо і водночас вміє готувати, — ідеальний — так вважають жінки. Навіть якщо він просто вирішить почистити диню, наприклад, і подати її красиво на блюді.

3. Завжди підтримає, навіть якщо ви зробили серйозну помилку

Всі ми робимо помилки, і коли це відбувається, ваша друга половинка повинна завжди бути на вашому боці. Навіть якщо ви не праві. Замість того щоб дорікати, він надасть свою підтримку.

4. Приділяє увагу дрібницям

Це не означає, що чоловік повинен знати кожну деталь вашого життя або пам’ятати, яка сукня і взуття були на вас в момент першої зустрічі. Але він точно знає, скільки цукру класти вам у чай і яку пісню залишити на радіо, тому що вона вам подобається.

5. Він мудрий, а не просто розумний

Безперечно, корисно мати поруч із собою чоловіка, який знає принципи ядерної фізики, але ще важливіше знати, що поруч з вами той, хто вміє знаходити вихід зі звичайних життєвих ситуацій. Якщо ваш чоловік здатний дати вам слушну пораду, коли ви, наприклад, сваритеся з мамою, то вам дуже пощастило.

6. Знає, як підняти вам настрій

Коли вам погано, ваш чоловік завжди знає, як повернути вас у звичну колію: він пожартує, підтримає або зробить саме те, що змусить вас почувати себе краще.

7. Вміє домовлятися і знаходити компроміс

З поліцейськими, сантехніками та жінками, які плачуть, і ніяких погроз та підкупів. І навіть з буйним сусідом з 8-го поверху.

8. Він не забуває про ваші проблеми, як тільки виходить з дому

Чоловікам зазвичай складно сконцентруватися на кількох справах одночасно, але люблячий чоловік не буде відкладати ваші проблеми в ящик з підписом «Подумаю про це завтра».

9. Ваша думка важлива для нього

Люди в подружжі повинні бути один для одного не тільки співмешканцями, але й вірними радниками. Мова не йде про те, щоб тримати коханого «під каблуком». Важливо вміти приймати рішення разом.

10. Він допомагає вам з домашніми справами

Якщо ваш чоловік вас цінує і поважає, то він не стане робити з вас служанку. Він усвідомлює, що ви теж втомлюєтеся на роботі, і тому завжди допоможе з прибиранням, якщо ви його про це попросите. Тим більше, що спільними силами домашня робота виконується швидше, і, можливо, навіть залишиться час на те, щоб повалятися і подивитися удвох улюблене кіно.

Звичайно, у кожної людини свій ідеал другої половинки. І у кожного є свої власні ознаки, за якими він вибирає собі супутника життя. Головне — знайти того, хто буде завжди ставити вас на перше місце і хто завжди буде в пріоритеті для вас — це і є ключ до ідеального шлюбу.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *