Заходу потрібно, щоб Росія максимально ослабла…

Цікаво, чи Європа розуміє, що визнавши Росію спонсором тероризму, автоматично і вже юридично будь-який долар, який вона отримає від Росії чи віддасть Росії, торгуючи з нею, буде спонсорством терористичної організації?

І ще питання. Ми всі, звичайно, в цих телеграмах не експерти, але все ж таки невже за 9 місяців війни Західний світ з трильйонними бюджетами на військову промисловість, так і не зміг наситити Україну достатньою кількістю ППО, щоб російські ракети нарешті припинили вбивати мирних громадян України всій країні?

Мучать невиразні сумніви, що поставити хоча б 50 установок ППО – це таке непіднімне завдання? Та хоч 100.

Все це виглядає бридко і підло.

Захід поставив за мету – виснаження Росії. За швидкої та однозначної перемоги України жодного виснаження не відбудеться.

Заходу потрібно, щоб Росія максимально ослабла, витратила всі свої ракети, всі свої ресурси, щоб вона випала зі світового процесу і припинила загрожувати комусь на десятиліття, якщо не сторіччя.

Весь цей план здійснюється внаслідок мужності та стійкості українського народу. Ніхто не дасть програти Україні у цій війні, але ніхто й не поспішає, щоб вона здобула беззаперечну перемогу вже сьогодні.

І тільки не треба говорити, що Західний світ робить все можливе та неможливе, щоб допомогти Україні здолати путінський фашизм. Ось просто не треба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *