Віктор Балога відповів угорському політику, який марить “Великою Угорщиною” і бачить в її складі Закарпаття

Народний депутат Віктор Балога відреагував на заяву депутата угорського парламенту Ласло Тороцкаї щодо перегляду державних кордонів.

За словами Балоги, Україна вже не та, яка була раніше, зараз українці не злякаються таких “закидів”.

“Хочу «перекласти» з дипломатичної мови нашого МЗС на більш зрозумілу мову та прямо порадити угорським політикам, які мріють про спільний кордон з Польщою, тобто про анексію українського Закарпаття, по-перше, запхнути ці мрії собі в одне місце. По-друге, одягнути окуляри та подивитись на календар – на дворі 2022, а не 1939 рік.

Україна зовсім інша, люди інші, армія інша – професійна та вмотивована.

Українці не злякалась російської орди й точно не злякаються мілких шавок із-за паркану”, – йдеться у повідомленні нардепа.

Віктор Балога додав, аби угорський депутат думав про що говорить, адже “можна так по морді отримати”.

“Тому перед тим, як мріяти про анексію української території – раджу угорським «великодержавникам» добре подумати, бо можна так по морді отримати, що знову доведеться за Урал перебиратись”, – додав Балога.

Від редакції.

На жаль, цей депутат не одинокий. Ми часто пишемо про велику політику, а мало звертаємо увагу на ту історію, яку вчать угорських діточок у школі. А там все та ж «Велика Угорщина», складовою частиною якої є і наш край.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *