Про війну в Україні

Генерал Бен Ходжес упевнений у перемозі України. На “Голосі Америки” вийшло свіже інтерв’ю з ним

У ньому Бен Ходжес, колишній командувач сухопутних сил США в Європі, зокрема, каже: “Наступної зими супротивні сторони діятимуть в однакових погодних умовах, тобто зіткнуться з холодами, бездоріжжям, обмеженою видимістю та іншими явищами.

Але, на мій погляд, українська армія буде більше підготовлена  до цього, тому що вона діє всередині своєї країни, маючи дружню їй територію як тил, а також тому, що п’ятдесят країн в єдиному пориві прагнуть забезпечити Україну бойовими можливостями, які їй потрібні” .

Українська армія готова і до холодів, і до бездоріжжя. А ось російські горе-війська не готові ні до чого взагалі. Жаль часу перераховувати, до чого вони не готові.

Ось до одного тільки й готові, мабуть: мститись за свою слабкість мирним жителям. Бомбити беззбройних, вбивати дітей, вагітних жінок і людей похилого віку, це так, це їх “фішка”.

Вся ця кривава клоунада їздитиме цирком “Шапіто” мізками світової спільноти доти, доки клоунів з його начальником не посадять у клітку.

Щоразу, коли Росія хоче знищити якісь інфраструктурні об’єкти, коли вона б’є по мирних містах, за життєво важливою інфраструктурою, вона отримує ще більшу відсіч від ЗСУ.

Тоді як кремлівські пропагандисти радісно постять фото українських міст, занурених у темряву, погано навчені та погано екіпіровані мобілізовані сліпнуть у бруді від спалахів вогню українських захисників. Ось хто мріє про повну темряву та тишу, яка стоїть ночами в знеструмлених українських містах, то це вони.

Так що Бен Ходжес має рацію. Між іншим, він той самий американський генерал, який у перші дні вторгнення, наприкінці лютого, коли весь світ перебував у цілковитій розгубленості, спокійно і без тіні сумніву стверджував, що Путіну ніколи не взяти Київ.

Leonid Nevzlin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *