путін завжди брехав, бреше і буде брехати поки він живий …

20 років тому російська держава порушила право своїх громадян на життя. Таким є формулювання Європейського суду з прав людини у справі про “Норд-Ост”.

Сьогодні, коли ця ж держава під керівництвом тих самих людей порушує право на життя громадян сусідньої країни, розумієш, наскільки для путіна людські життя не становлять жодної цінності. І ніколи не становило.

Два десятиліття тому я ще жив у Москві. Пам’ятаю першу думку з появою новин про захоплення заручників: путін не рятує людей, а зміцнює свою владу.

Заклики «мочити у сортирі» терористів – навіть ціною життя безневинних людей. До цього були вибухи будинків та підводний човен “Курськ”, вже після Дубровки – Беслан. І щоразу міцніло відчуття, що це все не про порятунок громадян, а для звеличення себе – брехнею, загибеллю людей, дітей…

Я не здивуюсь, що як і вибухи будинків, так і “Норд-Ост” та Беслан були “договірними” захопленнями заручників для зміцнення влади ФСБ.

Тоді загинуло 130 людей, із них 10 – діти. Більшість загинула від брехні влади, у тому числі й від брехні лікарям. Міф про “блискучу операцію на Дубровці” давно розвінчаний: людей отруїли газом і не врятували.

Цей газ діє і зараз – путін продовжує брехати.

Не минає дня, щоб світ не впіймав його на очевидній брехні.

Брехати і цькувати людей, брехати і бомбардувати мирні міста. Такий має modus operandi.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *