САУ може очолити керівник закарпатських адвокатів

Після складення Тарасом Ламахом повноважень президента Спілки адвокатів України, це найстаріше професійне громадське об’єднання може очолити віцепрезидент САУ, голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош.

Таку перспективу анонсував сам О. Фазекош під час інтерв’ю нашому виданню.

Зокрема, голова РАЗО розповів, що експрезидент САУ мав концептуальні розбіжності з правлінням спілки в поглядах, в стратегії діяльності організації, в методах  роботи. «Деякі заяви Тараса Ламаха про те, що на спілці треба поставити «жирну крапку», є передчасними. Спілка адвокатів України буде існувати. Буде займати своє місце у правовому полі України. Все буде добре», – зазначив О. Фазекош.

Він прокоментував і заяви, подані екскерівником в правоохоронні органи з приводу фінансових порушень, назвавши їх юридично безграмотними.

«В столиці є багато фахових та авторитетних адвокатів. В столиці є багато високоморальних людей. Їх багато і в САУ і НААУ. Адвокатура України довела, що вона здатна приймати виклики часу. Модель адвокатського самоврядування довела, що вона є ефективною, – також зазначив О.Фазекош. – Я думаю, що ми будемо мати сильну адвокатуру, що Спілка адвокатів України відродить свою діяльність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *