За задоволення доводиться платити: 5 чоловіків, які втратили все через секс

Секс – одне з найприємніших занять, яке приносить задоволення, змушує двох людей відчувати рівень єдності, якого немає у звичайному житті. А секс, а точніше, тяга до розмноження, – одна з найважливіших потреб, без якої наступні, як і соціалізація і пізнання, працюють не так, як треба.
Однак секс, при всій своїй творчій функції продовження роду, іноді здатний руйнувати долі. Деякі чоловіки у своїй невгамовній тязі до цього задоволення втратили все, і це хороший приклад, який краще не повторювати.

Едуард II

Эдуард II

Коли говорять про королів, то часто думають, що їм все дозволено. Але насправді в багатьох аспектах життя королям була гірше, ніж у середньостатистичної людини сьогодні.

Едуард II був королем Англії в 14 столітті. На думку істориків, Едуард II був гомосексуалістом і не соромився любові багатьох своїх фаворитів. Одним з них був Пірс Гавестон, який спочатку був просто зброєносцем, а пізніше був посвячений в лицарі. Більш того, пізніше, коли Едуард II відправився за нареченою, він залишив Гавестон на чолі королівства, що сильно обурило дворянство.

Коли він одружився, його дружині, Ізабеллі Французькій, теж не сподобався такий стан речей, і незабаром Гавестон був убитий. Однак Едуард II не зупинився, і його фаворитами стали Х’ю де Одлі, Роджер Деморі і Х’ю ле Деспенсер Молодший. Це, а також втрати в Шотландії та Франції призвели до заворушень в суспільстві. Пізніше Ізабелла Французька, скориставшись моментом, очолила баронське повстання проти чоловіка, захопила трон і скинула його з трону. Сам Едуард II був ув’язнений, де, за однією з версій, жив досить комфортно і помер у в’язниці. За іншою – його стратили дуже жорстоким способом – шляхом введення гарячого стрижня в пряму кишку.

Домінік Стросс-Кан

Доминик Стросс-Кан

Відійдім від жорстокої історії й повернемося в наш час. Домінік Стросс-Кан, французький політик і економіст, обіймав посаду директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду з 2007 по 2011 рік і планував балотуватися на пост президента Франції. Однак цьому завадив секс-скандал у 2011 році, коли його зняли з рейсу і заарештували в Нью-Йорку за звинуваченням в сексуальних домаганнях до покоївки. Пізніше покоївка зізналася, що збрехала свідкам про обставини свого візиту в США, а присяжні порахували, що це інсценована провокація. Що стосується розбещення, то цей факт досі залишається недоведеним. Однак шум піднявся настільки, що Штраус-Кану довелося піти у відставку, а його рейтинг, який до скандалу був настільки високим, що дозволив би йому перемогти на виборах у Франції, впав нижче плінтуса.

Пізніше, у 2012 році, Штраус-Кан був затриманий у Франції у справі про сутенерство. За версією слідства, він був причетний до створення злочинної мережі, яка постачала повій на різні заходи з високопосадовцями. У 2015 році суд за звинуваченням виправдав Штрауса-Кана, який все ж зізнався в участі в секс-вечірках.

Багато хто вважає, що Домінік Стросс-Кан став жертвою обману з метою усунення перспективного політика, який висловив незалежну позицію від американської лінії.

Тайгер Вудс

Тайгер Вудс

Гольф виглядає як дуже давня гра для багатих людей похилого віку. Проте в неї грають і молоді люди, наприклад, американський гольфіст Тайгер Вудс, який є 15-разовим переможцем Великих турнірів. На початку 2000-х років за популярністю, хоча б, в США, він обійшов більшість інших спортсменів і був практично на кожному білборді з рекламою. Однак у 2009 році життя генія гольфу кардинально змінилася.

Того року Вудса спіймали на зраді, і незабаром він зізнався в численних невірностях. Багато компаній, які дотримувалися сімейних цінностей, відразу відмовилися від співпраці з Вудсом, який отримував до 90% свого доходу від реклами. Це призвело не тільки до втрати доходу і репутації, а й до руйнування сім’ї спортсмена. Залежність Вудса від сексу була настільки сильною, що йому довелося пройти 45-денну програму терапії.

Після цього його кар’єра поступово почала відновлюватися, але у 2017 році Тайгер Вудс знову припустився помилки, на цей раз сівши за кермо в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, за що отримав рік випробувального терміну, був оштрафований і засуджений до громадських робіт. У 2021 році Вудс потрапив в аварію через занадто швидку їзду

Моріс Дежан

Морис Дежан

Моріс Дежан був послом Франції в СРСР з 1955 по 1964 рік і дуже плідно співпрацював з Радянським Союзом. Але зробив він це не з якихось благородних або ідеологічних мотивів, а з примусу. Річ у тому, що Дежан у своїй країні мав репутацію чоловіка, який закохувався в жінок і дуже любив молодих блондинок. Міністерство державної безпеки СРСР знало про це та організувало операцію з відряджання “дежанської приманки”, роль якої виконала радянська актриса.

Все було влаштовано так, що коли Моріс і актриса перебували у квартирі разом, туди прийшли двоє співробітників держбезпеки, один з яких нібито був ошуканим чоловіком. Деяна побили, а «чоловік» вирішив написати заяву в поліцію. Щоб не роздмухувати скандал, він звернувся до знайомого, який був співробітником МГБ, який обіцяв допомогти за невелику службу СРСР. Так Моріс Дежан з простого посла, перетворився в інформатора і шпигуна президента Франції Шарля де Голля. Коли це було виявлено, Дежан був відсторонений від посади. Попри те що Деян страждав менше, ніж його колеги в плані статевої залежності в списку вище, він все ж по суті став рабом і був змушений виконувати будь-які доручення розвідки СРСР за першим дзвінком.

Джон Профумо

Джон Профьюмо

Ще один шпигунський скандал, який мав набагато більші наслідки, ніж у випадку з Морісом Дежаном. У 60-х роках у Джона Профумо все це було. Він був не тільки спадкоємцем багатомільйонного стану, а й військовим міністром Великобританії. Більш того, коли в 1940 році він став членом Палати громад у віці 25 років, він був наймолодшим політиком цього державного органу.

Проблеми Профумо почалися в 1963 році, коли його публічно звинуватили в статевих зносинах поза шлюбом. Джон Профумо був одружений з 1954 року і заперечував свою провину, тому що належав до консерваторів, які виступали за моральні цінності, і не міг допустити подружньої зради. Однак через кілька тижнів після пред’явлення доказів Профумо зізнався в подружній зраді. Здавалося б, постраждав тільки шлюб і репутація, але для нього все тільки починалося.

Річ у тому, що коханка Джона Профумо Крістін Келер також вступила в стосунки з помічником військово-морського аташе посольства СРСР у Великобританії Євгеном Івановим, якому здавалося, що вона може передавати інформацію від військового міністра. І це вже вважається зрадою, якщо Профумо розкрив секретну інформацію, навіть несвідомо. В результаті впали голови. Порфумо, хоча і зумів врятувати шлюб, втратив будь-яку репутацію і був змушений піти у відставку в жовтні 1963 року. Більш того, через секс-скандал Консервативна партія програла чергові вибори.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *