У нас є два союзники – це санкції та російська корупція

Кожна їхня яхта – це недобудований військовий корабель.

Кожен їхній гараж із майбахами – це невипущений танк.

Кожна їхня укомплектована коханка – це недоукомплектований окупант.

Кожен їхній золотий унітаз – це бомба, що не розірвалася.

Якби не корупція, яка допомогла розвалити армію РФ і не кумівство, яке розсадило за ключовими посадами корисних та абсолютно профнепридатних ідіотів, то невідомо, що зараз було б з Україною. І зі світом.

Хотіти очистити путінський Рейх від корупції – це хотіти зробити його сильнішим, міцнішим, могутнішим.

Це як бажати хворому серійному вбивці якнайшвидшого одужання.

Теж саме і з санкціями. Справжній сенс санкцій не у справедливій відповіді на криваву війну, хоч і в цьому теж, а в руйнуванні системи, у знищенні режиму, що загрожує цивілізованому світопорядку.

Кожна бійка за цукор, кожне звільнення, кожна втрата вкладу, кожна зникла з полиць пачка ліків або прокладка – це наближення гніву народу, якому обіцяли, що все імпортне замінимо і він стане сильнішим.

Кожен втрачений мільярд олігархів та зруйнована бізнес-імперія – це зменшення лояльності до Путіна та наближення палацового перевороту.

Неважливо, де порветься шкіра антилюдського, злочинного, людожерського режиму, але вона повинна обов’язково тріснути по всіх скріпах вздовж і впоперек. І санкції наближають цей момент.

Терористи тримають у заручниках Україну, ріжуть її живе тіло по шматках на очах усього світу і кажуть усім: “Ви будете наступними”.

І все одно, яким чином вони зупиняться – чи закінчаться у них патрони, чи дійдуть до кінця запаси їжі та води, чи почнуть вони один одного рвати й гризти. Це вже деталі, які не мають значення. Час для потурань, напівзаходів та занепокоєнь вичерпано.

Час говорити з Росією минув, настав час говорити про Росію. Про закінчення її багатовікового імперського шляху. По кістках, по трупах, по уламках мільйонів загублених доль. Надто довго тягнувся за нею цей кривавий слід безглуздих воєн, масових винищень чужих народів та безсоромного пожирання найкращих синів свого народу. Пора всьому цьому закінчитись.

Пізно ставити крапки, настав час для фінальної точки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *