Батьківщина чекає російських «ура-патріотів» із «загниваючого» Заходу

Періодично на пропагандистських російських  каналах мелькають кадри з інших країн, де «великі патріоти Росії», з поросячими обличчями, відгодованими на західну допомогу та непогані європейські зарплати, несуть прапор Росії та збуджено вигукують якісь слова на підтримку своєї «коханої» батьківщини, від чіпких обіймів якої свого часу вважали за краще втекти, якнайдалі і якнайшвидше.

Проблема полягає в тому, що в здорові організми Німеччини, Італії, США та інших країн, куди гублячи останні прихоплені зі свого ненаглядного барака чи комуналки капці, набігли ці люди, потрапили ще бацили російського світу. Ці емігранти пронесли з собою всередину, як справжні наркокур’єри, всі скрепи, які тільки міг утрамбувати в їх черепні коробки телевізор. А скрепів цих чимало. Тут і шовінізм, і расизм, і ксенофобія, і паразитизм і важкий, смердючий дух квасного патріотизму.

Палати любов’ю до такої батьківщини, звичайно, набагато легше і безпечніше, сидячи в затишному німецькому пабі або в комфортній квартирці на Манхеттені, а може і прогулюючись середземноморським узбережжям Ізраїлю, а ви спробуйте повернутися та особисто присягнути на вірність своєму Фюреру. Там саме Рейх кристалізувався до однорідного стану, як ви мріяли. Вихолощено і зачищено, всі налаштування скинуті до норм 37-го року. Якщо поспішити, то можна ще встигнути очно побувати на першому розстрілі якогось ворога народу, що залишився, адже скоро нарешті для них буде смертна кара. Для особливо вразливих є розваги й простіші: побитися в магазинах за цукор, написати донос на сусіда, викласти своїми тілами букву Z у запльованому дворі. Правда, ось з доларами та євро, на які ви ситно і смачно живете вдалині від рідних пенат доведеться попрощатися. І з хорошими автомобілями теж, і з якісною їжею, і з медициною, і з подорожами й з усім тим, до чого ви так звикли, живучи на цьому «загниваючому» Заході, в цій “імперії брехні”, як висловився ваш чекістський бог. Приголомшливе дводумство: жити, ростити дітей, здобувати освіту, користуватися всіма благами цивілізації, прогресу в країнах, оголошених головними ворогами своєї батьківщини й при цьому ненавидіти ці країни всією своєю душею, бажати їм найгіршого аж до ядерного попелу.

То коли назад? До берізок? Чи Гагарін у космос просто так літав, а діди даремно воювали, щоб ви сьогодні відсиджувалися під каблуком ковбойських чобіт дядечка Сема? Де ви всі, хто знемагає від ностальгії за совком, не бажає вивчати мову країни, куди ви приїхали, інтегруватися в суспільство, яке дало вам все, що у вас є? Де ви, які зневажають той світ, в якому ви живете, не шануєте його цінності та культуру, відмовляєтеся жити за його моральними, людськими законами? Де ви, що вдихають повітря свободи, але бажають для інших вони казарм? Чому ще не в Шереметьєво? Коли ваш народ затягує тугіше пояси в єдиному пориві любові до Вождя, коли на кін поставлено існування Росії, чому ви відсиджуєтесь в таборі ворога, як це розуміти? А поясів тут вистачить на всіх. І зашморгів, і таборів теж, ви не хвилюйтеся, обділеними себе не відчуєте. Але щось не поспішайте ви поринути в рідне, вічне, поперечне, що не здається Макдональдом.

А може краще одразу в окоп на боротьбу з фашизмом та західним гегемоном? Поки що ви тільки спонсоруєте країни НАТО на свої податки. Пахне згубною націонал-зрадою… Теж не хочете? Дуже дивно.

Де ж той пристрасний патріот, який стане на повний зріст навпроти Білого дому, та як розірве свій американський паспорт, плюне під ноги на землю цьому «гнилому» суспільству, та як візьме і хвацько повернеться до свого Саратова?

Так, дурнів немає. Негідники є.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *