Благодійний фонд «Музей «Історія становлення української нації», розпочав реалізацію проєктів Музею національно-визвольної війни

Благодійний фонд «Музей «Історія становлення української нації», розпочав реалізацію проєктів Музею національно-визвольної війни та  «ВОЛЯ» Світовий центр національно-визвольної війни» та України. Це проєкти загальнодержавного та міжнародного значення.

Місія проєктів: Об’єднати націю навколо відродження України, здобути перемогу в 400-річній війні за незалежність через виховання нашої нації та відбудувати фундаменту нації – ІСТОРІЮ, КУЛЬТУРУ, ТРАДИЦІЇ, МОВУ

Як фахівці музейної справи та автори реалізованого у 2019 році  музею www.museumsun.org  ми обрали ідеологічний фронт, до якого відносяться музеї, як точку докладання зусиль на шляху до перемоги.

Наша мета:

  • Розповісти про боротьбу та героїзм українського народу проти рашистського звірства.
  • Показати, як через страждання, біль та перемогу українська нація продовжує самоідентифікуватись.
  • Об’єднати українців навколо відродження європейської України.
  • Сприяти створенню позитивного іміджу України у світі.

Ми запрошуємо Вас долучитися до кола друзів проєкту та сприяти його інформаційній підтримці, що дозволить залучити до нього більшу кількість спільноти та коштів на реалізацію.

Засновник інноваційного Музею “Історія становлення української нації” Валерій Галан та народний депутат України Олександр Качура

Ваша підтримка можлива в поширенні інформації про проєкт в соцмережах, залученні лідерів думок та амбасадорів до промоції проєкту Музей національно-визвольної війни України, сприянні у залученні фінансових ресурсів та партнерів.

Лише спільними зусиллями ми здобудемо спільну ПЕРЕМОГУ !

*****

Деякі факти про роботу Волонтерського центру Благодійного фонду «Музей «Історія становлення української нації»

На базі Благодійного фонду “Музей “Історія становлення української нації” з 25 лютого по 25 травня працював Волонтерський центр “Фортеця Гетьмана”. У Волонтерський центр, який був створений з ініціативи Валерія Галана (засновник Музею “Історія становлення української нації”) увійшло близько 11 організацій, які уклали угоди та меморандуми про взаємну співпрацю. 

Стратегічні партнери: ДБ “Грузинський легіон”, командування Силами спецпризначення “Штурм”,  командування Спеціальних операцій ЗСУ,  Головне управління розвідки, 1 оперативна бригада спеціальних операцій ССО,  ВЧ А 1546 (Харківсько-Донецький напрямок), Міноборони та Генштаб ЗСУ, ВЧ “Карпатська Січ”,  69 батальйон 101 бригада ЗСУ (Константинівка, Донецька область).

Волонтерський центр допоміг 80 військовим частинам, підрозділам СБУ, Нацполіції, ДСНС,  понад 30 медичним закладам, 20 громадським організаціям та фондам, близько 30 обласним, міським селищним територіальним адміністраціям та громадам.

Засновник Благодійного фонду “Музей “Історія становлення української нації”, ГР “Фортеця Гетьмана”, почесний президент “Української федерації карате” Валерій Галан (крайній зі справа).

Команда Волонтерського центру

Валерій Галан брав участь у бойових операціях під Києвом

 

 

 

 

 

 

Волонтерський центр передав ЗСУ, госпіталям 12 джипів, 5 карет швидкої допомоги

Волонтер Благодійного Фонду “Музей “Історія становлення української нації”, мешканець міста Мукачева Святослав Задорожний (зі справа) купив і передав Благодійному фонду мікроавтобус та джип.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Можна сказати ствердно тільки одне – з Валерієм Васильовичем Галаном варто мати справу. Ніколи не підведе.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *