А чи знаєте, що сьогодні сталося на тлі масового вбивства мирних людей у Вінниці?

А ось що.

США послабили санкції проти Росії – тепер американські компанії зможуть торгувати добривами, продовольством та ліками. З-під санкцій також вивели колишню німецьку доньку “Газпрому” та філію “Альфа-банку” в Казахстані.

Євросоюз теж думає послабити тиск — виключити з «чорного списку» щонайменше 40 росіян, які потрапили туди «необґрунтовано» (і, зокрема, вже поскаржилися на це до суду). Для кого знімуть санкції, поки невідомо. Серед тих, хто намагався вийти з-під санкцій, — путінські мільярдери Мордашов та Усманов.

Про який трибунал ми говоримо взагалі…

Знову ж уявіть. Путіну на стіл сьогодні кладуть теку з доповіддю, що по Вінниці було завдано удару, загинуло багато цивільних осіб. Він, звісно, ​​усміхається.

І питає: “А що там наші західні партнери на це?”

А йому відповідають: “Та ось, почали знімати санкції потихеньку”.

А тепер назвіть хоча б одну причину, чому Путін має зупинитись?

Піти з України? Чи не піти після неї далі на Грузію? На Казахстан? Чи не напасти на Латвію? Чи не запустити ракети по Варшаві? Чи не застосувати тактичну ядерну зброю?

Назвіть. Хоча б. Одну. Причину.

В його очах цей жалюгідний, боягузливий, безхребетний, продажний світ так і проситься бути завойованим ним. Знищеним ним.

Пожертий ним.

І на завершення цього чергового дня повного болю та страждань українського народу, обличчя Зеленського у зверненні. Гнів. Лють, що ледве стримується. І рефреном: “Сьогодні у Вінниці… Ми просимо визнати Росію спонсором тероризму… Ми просимо створити міжнародний трибунал… Наших людей убивають жінок, дітей…”

141 день геноциду українського народу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *