Міжнародний благодійний фонд Дмитра Касьяненка проводить аукціон витворів мистецтва в США на користь України

Я маю на меті реалізувати спільний благодійний проєкт з Офіс Президента України, Володимир Зеленський, USA.United States Of America, CORE, а також впливовими людьми та знаменитостями США.
Аукціон буде проводитись наживо. Своє бажання взяти в ньому участь уже виявили чимало спонсорів та меценатів з США. Також захід транслюватиметься онлайн з метою залучення небайдужих людей з інших країн. Вже відомо, що до нього доєднаються з Ізраїлю, США, Канади, країн Європейського Союзу тощо.
Отримані кошти від продажу вказаної картини будуть спрямовані на підтримку ЗСУ, закупівлю медичного обладнання, засобів та препаратів, які можуть врятувати життя та здоров’я наших бійців.
*****
В  коробці знаходиться неоціненна річ, витвір мистецтва, картина, яка буде продана на всесвітньому аукціоні в США за участі Международный благотворительный фонд Дмитрия Касьяненко
Возможно, это изображение 1 человек, в помещении и текст «97 ONDO FedEx»
Мій друг, художник прізвище якого я залишу в таємниці намалював її як свій внесок у перемогу України. Він відомий в США, працював з найвідомішими особистостями світу, такими як Ілон Маск, американський продюсер Клайв Дэвис, Майк Тайсон та іншими світовими особистостями. Його відомі витвори мистецтва, такі як RALPH LAUREN, НОВИЙ американський прапор “UPGRADE TO LOVE”, БЕВЕРЛИ-ХИЛЛЗ, УІТНІ Державний гімн, Старбакс. Деякі з них вже передані на благодійних аукціонах.
Його витвори мистецтва виставлені на аукціонах, на кшталт CORE -Community Organised Relief Effort. Також відома, як CORE Response і раніше називалася J/P Haitian Relief Organization – є некомерційною організацією, заснованою актором Шоном Пенном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *