Головою Мукачівської районної ради обрано Михайла Ланя

Відповідне рішення прийняли сьогодні на черговому засіданні Мукачівської районної ради.
Шляхом таємного голосування головою Мукачівської районної ради обрали Михайла Ланя, від партії Батьківщина.
«За» проголосувало 33 депутати.
«Це велика честь та висока відповідальність очолити в такий доленосний для України час Мукачівську районну раду, і я щиро вдячний всім вам за довіру та підтримку. Ми всі разом ще раз продемонстрували єдність та бажання спільно працювати в інтересах нашої країни та Закарпаття», – звернувся до присутніх депутатів Михайло Ланьо.
Михайло Іванович подякував за довіру голові Закарпатської обласної державної адміністрації – начальнику обласної військової адміністрації цивільної адміністрації та запевнив у ефективній співпраці.
«Нас чекає ефективна робота по перетворенню нашого регіону на надійний тил, де всі гілки влади спільно працюють над наближенням перемоги України над ворогом. Ми беззаперечно єдині в тому, щоб робити все від нас належне що б на території нашої області працювала економіка, оскільки це питання фінансової та соціальної стійкості держави та в тому, щоб забезпечити всім необхідним ЗСУ, оскільки лише сильна армія здатна принести нашій країні перемогу», – додав Михайло Ланьо.
Також, Ланьо підтримав рішення про позбавлення влади від московських прихвоснів та колаборантів з проросійських політичних сил.
«Саме тому, символічно, що наше засідання розпочалось з того, що ми вигнали представників ОПЗЖ з цієї зали. Їм не має чого тут роботи ні сьогодні, ні завтра, ні в майбутньому, якщо в них відсох язик назвати путіна вбивцею та військовим злочинцем після всього того горя, що він приніс нашому народу», – каже Михайло Ланьо.
«Я вдячний всім, хто підтримав таке рішення та вважаю, що таку одностайність при прийнятті рішень нашого депутатського корпусу потрібно зберегти в подальшій роботі, оскільки ми більше не маємо права витрачати час на політичну мішуру. Сьогодні ми всі служимо Україні в одній команді разом з Президентом, нашими військовими, волонтерами та громадськими діячами, щоб вибороти право України на існування, на власну долю та щасливе майбутнє», – завершив новобраний голова Мукачівської районної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *