ВОНИ ЗАГИНУЛИ, ПРОКЛАВШИ ГАГАРІНУ ШЛЯХ ДО ЗІРОК

Радянський Союз, радянський народ, більшовики, партія, Ленін в єдиному пориві, як і одна людина, 12 квітня 1961 року вирвалися в космос! Перший раз! Ні сучка, ні скалки!

 Ви в це вірите? І це виявляється найпоширенішою радянською пропагандистською брехнею!

Гагарін, безумовно, герой, і людина, і людина! Але він не перший, він тринадцятий…

Тому, що до нього в космосі побувало ще дванадцять героїчних космонавтів, дванадцять героїв, імена яких забуті, дванадцять піонерів, завдяки яким став можливим політ Гагаріна … Вони загинули, розчищаючи шлях до зірок Гагаріна…

Не вірите? Ну а потім послухайте:

Першими, хто заговорив про невдачі СРСР у завоюванні космосу, стали італійці.

У грудні 1959 року Агентство «Континенталь Телеграф» зробило таку заяву: за його даними, радянська космічна програма виведення людей в космос існує з 1957 року.

Всі польоти здійснюються таємно, тому що умови для них, скажімо так, дуже нелюдські, адже росіяни літають не на космічних кораблях, а на пілотованих балістичних ракетах! За словами італійців, на той момент не було здійснено жодного вдалого рейсу, через що росіяни не поспішають ділитися інформацією зі світовою спільнотою.

Для підтвердження даних про невдалий запуск ракет агентство оприлюднило імена чотирьох загиблим космонавтам: Олексія Ледовського, Сергія Шиборіна, Андрія Миткова і Марію Громову.

Тоді в західних ЗМІ з’явилася інформація про те, що 27 вересня 1960 року Іван Качур розбився на Байконурі під час пуску.

Пізніше, в жовтні 1960 року, корабель серії «Восток» вибухнув разом з Петром Долговим на борту.

11 квітня 1961 року американська газета Daily Worker опублікувала статтю московського кореспондента Денніса Огдена про те, що 7 квітня син відомого авіаконструктора, льотчика-випробувача Володимира Ільюшина здійснив успішний орбітальний політ на космічному кораблі. Однак під час посадки техніка вийшла з ладу, і перший космонавт зробив посадку  в Китаї, подальша доля космонавта невідома.

Цікаву інформацію на початку 60-х років опублікувала італійська газета Corriere della Sera, яка надрукувала на своїх сторінках розповідь двох радіо-братів-аматорів Арчільо і Джамбатиста Юдіки-Кордилії, які в листопаді 1960 і лютому 1961 року ловили дивні сигнали з космосу.

У першому випадку їм вдалося перехопити телеметричні радіосигнали серцебиття.

У другому переговори з Землею: «Умови погіршуються, чому ви не відповідаєте?.. швидкість падає, …світ ніколи не дізнається про нас…”

23 лютого 1962 року агентство Reuters опублікувало заяву полковника ВПС США Барні Олдфілда про те, що в травні 1960 року через несправність в системі орієнтації розбився радянський космічний корабель, на борту «Д0» перебував пілот Заводовський.

Німецький журнал Spiegel в статті, присвяченій 50-річчю космодрому Байконур, вперше з почуттям повної відповідальності заявив про існування російських космонавтів, які бачили Землю з орбіти ще до польоту Гагаріна.

СРСР, а сьогодні й Росія, не визнали за потрібне коментувати заяви західних ЗМІ, а імена космічних героїв і донині залишаються для нас таємницею, в той час, як у вільному світі їх імена давно відомі.

Більш того, КДБ настільки дбайливо ставився до своєї пам’яті, до свого подвигу, що матеріали про них або були засекречені, або остаточно знищені.

№п/пКосмонавтДата польотуВерсія про смерть в ЗМІХто повідомив
1Олексій Ледовський1 листопада 1957 р.Розбився на пілотованій балістичній ракеті на полігоні Капустин Яр.Континенталь (Італія)
2Сергій Шиборін1 лютого 1958 р.Розбився на пілотованій балістичній ракеті на полігоні Капустин Яр.Континенталь (Італія)
3Андрій Митков1 січня 1959 р.Розбився на пілотованій балістичній ракеті на полігоні Капустин Яр.Континенталь (Італія)
4Марія Громова1 червня 1959 р.Вона загинула під час випробувань орбітального літака з ракетним двигуном.Континенталь (Італія)
5Геннадій Заводовський15 травня 1960 р.Корабель 1КП був втрачений через вихід з ладу систем орієнтації.Континенталь (Італія)
6Іван КачурВересень – жовтень 1960 р.Корабель вибухнув при спуску на воду.Рейтер (Великобританія)
7Петро Долгов11 жовтня 1960 р.Вибух корабля на орбіті.Ассошіейтед Прес (США)
8Олексій БілоконовЖовтень 1960, 1961, 1962 (багаторазові версії смерті)Задихнулися в просторі від нестачі кисню.Дайджест читачів (США) Corriere della Sera (Італія)
9Олексій Грачов28 листопада 1960 р.Корабель загубився в глибині космосу.Corriere della Sera (Італія)
10Геннадій Михайлов4 лютого 1960 р.Вихід з ладу обладнання на орбіті – точної інформації немаєАссошіейтед Прес (США)
11Валентин Бондаренко23 березня 1961 р.
12Володимир Ільюшин7 квітня 1960 р.Аварія при посадці. Астронавт вижив, але потрапив в полон до китайців.Штатний працівник (Великобританія)

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *