Звинувачення, які має почути Путін та його співучасники на лаві підсудних Гаазького трибуналу:

  1. Злочини проти світу

А саме: планування, підготовка, розв’язування чи ведення агресивної війни чи війни з порушенням міжнародних договорів, угод чи зобов’язань.

  1. Військові злочини

А саме: порушення законів чи звичаїв ведення війни. До цих порушень відносяться вбивства, катування або віддання в рабство або для інших цілей цивільне населення окупованої території; вбивства чи катування військовополонених чи мирних осіб; вбивства заручників; пограбування громадської чи приватної власності; безглузде руйнування міст чи сіл; руйнування, невиправдане військовою необхідністю, та інші злочини.

  1. Злочини проти людяності

А саме: вбивства, винищення, поневолення, заслання та інші жорстокості, вчинені щодо цивільного населення до або під час війни, або переслідування з політичних, расових чи релігійних мотивів з метою здійснення або у зв’язку з будь-яким злочином, що підлягає юрисдикції Трибуналу, незалежно від того, були ці дії порушенням внутрішнього права країни, де вони були скоєні чи ні.

  1. Загальний план чи змова

А саме: участь у складанні або у здійсненні загального плану чи змови, спрямованої на скоєння будь-яких із вищезгаданих злочинів

____

Окремим рядком на суді будуть звучати такі слова, які звучали вже колись у місті Нюрнберг:

Цілком очевидним є факт, що плани війни складалися вже 2 березня 2014 (в Гітлера – 5 листопада 1937), а, можливо, і в більш ранній період. Той факт, що Росія (Німеччина) швидко йшла до абсолютної диктатури з самого моменту захоплення путіністами (гітлерівцями) влади і неухильно йшла до війни, доведений з непорушною переконливістю агресивними актами і війнами, що послідовно відбувалися.

Суд вважає, що докази досить ясно встановлюють факт загального планування, підготовку та ведення війни підсудними.

Один Путін (Гітлер), не міг вести агресивну війну, він потребував співпраці з боку державних діячів, військових лідерів, дипломатів та ділків. І тоді вони, знаючи про його цілі, почали співпрацювати з ним, зробили себе учасниками плану, який він створив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *