Брудне диво кремлівської каналізації

Багато хто на заході і не тільки намагається зрозуміти логіку міркувань ватажка російських вандалів “товариша” Путіна. Копаються в його біографії, досліджують його важке дитинство та кар’єру від завклубом до трону російського, у той час, як достатньо переглянути його висловлювання, коментарі та репліки, щоб зрозуміти хто і що є це кремлівське диво-юдо

Чоботи та царська палиця…

Диктатори, як правило, мало освічені, самовдоволені, зарозумілі і настільки байдужі до думки челяді та бидла, що часом вже не стежать за власними словами і настільки можуть захопитися «красномовством», що не помітять, як видали свою нікчемну, сіру, жалюгідну істоту. Причому видали, що називається, з головою. Ось з неї, з голови, тобто з голови Кремля і почнемо, бо головна турбота начальника всіх начальників ерефії – на всіх нагнати страх, щоб знали хто тут і взагалі скрізь господар… У даному випадку – його величність цар всієї РФ Путін Володимир Володимирович. Ось що цей хворий на голову цар вирік в інтерв’ю газеті Le Figaro: «Держава тримає в руках палицю, якою б’є всього один раз. Але по голові»… Йому невтямки, що в дубини – два кінці. Другим, схоже, йому вже врізали.

Уявляю, як глибоко зітхнули нащадки Наполеона, коли їхній гість – грізний президент величезної червоної імперії gospodine Putin – покинув Францію. Але сьогодні вони знову згадали про нього і жахнулися: виявляється їхній Macron… підлизується до цього терориста і ракетного лякала! Злякався чи на цього закордонного живчика зберігається у КДБ-ФСБ компромат? Втім, Пу і Ма – два чоботи пари. Обидва носять маски, які напнули їм представники вищого рангу. Обидва грають відведену їм роль людської комедії. Не більше.

Нині ВВП, поки що диктатор ерефії, заніс свою особисту палицю — армію, гебешників, легіони найманих убивць та іншу шваль — над Україною. Але опуститься ця палиця цього разу… на голову самого ватажка перерахованих угорі бандитів. Він ще не зрозумів, що йому та його жахливій імперії, як зайвому конкуренту двох інших світових акул, куди могутніші стовпи піраміди влада приготувала в Україні засідку… Дубинушку з рук Іванушки, можна сказати, вже вибили. Вона тепер бумерангом опуститься на гарбуз зловісного спадкоємця тирана Сталіна товариш Пу. Написано ж у Книзі всіх книг: не рій яму іншому, тим паче ближньому своєму. Мабуть, Гундяєв – беззастережний прихильник та адвокат вторгнення в Україну, а також винуватець кризи всього Православ’я – забув боса та подільника свого вчасно поінформувати. Тепер усі вони приземляться у… путінському «раю». Іншого не заслужили.

Путін уже умив руки

На чавунні черепашки зазомбованих совків путінські «реформи», обіцянки і навіть разові соціальні «удари по голові» не особливо позначаються і тому вони іноді навіть зухвало стримують, як це сталося з дівчатами від модерного російського прольоту мистецтва з типово російською назвою «Пуссі Райот». Феміністки цієї панк-рок-групи, мабуть, зібралися хоч один раз у житті заспівати пару веселих частівок типу: «Моє милоне як теля»… у парафії, в якому Сам ставив свічки… Але їм завадили і, на подив царю , замкнули в тюрягу … І ось як він зреагував:

«Всупереч моїм очікуванням справу стали розкручувати і докотили до суду, а суд заліпив їм двійочку… Я тут ні до чого. Вони цього хотіли, вони це здобули». Зверніть увагу на стиль та лексику царя-батюшки. Підворіття є підворіття… Крім тюремного жаргону та пари слів з мови Гітлера жодними мовами та прислівниками не володіє. Мовляв, хто знає велику російську та її фантануючий, неминущий мат, тому ніякі інші мови не потрібні… Звідси й шаблон путінської думки. Купрін сказав, що мова – це історія народу. Слухаючи Путіна, дізнаєшся минуле…

Характерно, що царець цей, що б не трапилося в його царстві-державі, завжди ні до чого. В інтерв’ю політтехнологу Є. Трофімову Президент РФ прямо заявив: «Нагадаю: ми перебуваємо у стані війни як із внутрішніми, так і із зовнішніми ворогами. Ситуація у країні значною мірою залежить не так від мене, як від кожного її громадянина».  Умив, як колись римський намісник Пілат, руки. Пілату це не допомогло, а вже Путіна — тим більше не врятує від відповідальності за всі його та його підлеглі злочини, скоєні ними як над чужими народами, так і над власним, що кремлівські бояри називають «глибинним», тобто, що перебуває на горьківському дні.

Краб на галерах

«Мені не соромно перед громадянами, які голосували за мене двічі… Усі ці вісім років я орав, як раб на галерах, з ранку до ночі…», видав товариш президент РФ на прес-конференції в Кремлі 14 лютого 2008- го року. Внаслідок гри слів виник популярний серед критиків Путіна мем «Краб на галерах». Так ось, краб цей до того орався, що всі, крім його найкращих друзів – диктатрів Ин і Лу – від нього та його кипучої діяльності як кровосос на хребті України, відвернулися. Надовго. На все його – і його пострадянської червоної імперії – життя. Вщент оббиті телеящиком і трубадурами Кремля піддані його сіятельства – Сонячного – (по Дугіну), живуть у нібито і невіданні. Грабують українців. Дома їх руйнують. Дітей крадуть. Батьків їх – убивають. Всім цим Путін та його дика орда займалася також у Чечні. Там угробили майже половину цього кавказького народу…

Недарма винуватець усіх цих злочинів тепер трусить. Ховається за (або під?) довжелезним столом. Їздить на броньованому лімузині із затемненим склом. Ховається у своїх численних бункерах. Оточив себе мільйоном силовиків, які цього невгамовного раба і краба, напевно, і грохнуть за мільйончик інший… Хоча, Штірліці та Штауффенберги в Росії лише в кіно бувають.

Побажання дивиться

Якщо Сам трудиться в поті чола і не покладаючи рук, то і численні помічники, номенклатура і начальство (цілий мільйон цих ледарів налічувався вже за Горбачова…) повинні працювати вдень і вночі. Путін:

«Я б хотів, щоб уряд у Москві, регіональні влади та федеральні органи влади в територіях Російської Федерації, як швейцарський годинник молотили, не перестаючи, аж до виборів і відразу після виборів». І молотили! Тільки не на державу російську, а на себе, тобто пішли стопами високопоставлених казнокрадів і корумпованих партапаратників Центру. Такий же приклад показали губернатовам та їхнім слугам олігархи, що лиснилися від жиру та мільярдів. А всім разом — мудро, тобто по-партейному і з гебешною віртуазністю показував приклад, що дивиться… Тобто ВВП. Найбагатший і найзухваліший у світі президент. Клептоманія, що контролюється, – заняття досить дохідне.
Він, зважаючи на все і, як не дивно, не лише за своїми дивиться… Життя, загалом, для нього гра, а гроші — засіб для придушення, зомбування та ведення воєн.

На інвестиційному форумі «Росія кличе» (…) Путін сказав щодо технологій видобутку нафти сланцевим методом: «Ми почекаємо, поки американці витратить гроші на технології, а потім — цап-царап…». Тобто пахан сам закликає красти не тільки у себе вдома, а й за кордоном, що його численні шпики та збожеволілі орки і роблять.

У результаті, так звана еліта рашки – колишні комуністи і чекісти – все на батьківщині розкрала, поділила між собою, сховала в західних банках, вклала в приватні фешенебельні вілли, яхти, палаци і т.д. Сама Росія (як держава) та її народ (як бидло), звично залишилися з великим, як у Попова, червоним носом… Але вони цього чомусь не помічають і, як ні в чому не бувало, продовжують своє жалюгідне існування і навіть… аплодують ганебним діянням свого пахана. Щоправда, пахан цей платить ватним лохам, ґвалтівникам і вбивцям по три з половиною тисячі євро на місяць. Не хило для рядового совка… У Німеччині роботяги заробляють набагато менше, хоча чесно і з користю для всіх, включаючи Росію, працюють.

Усі погляди на «Сонячного»…

Хто і що, власне, є товариш Путін? Відповідь відома: скажи хто твій друг і я скажу хто ти… Але навіть самі його настільки ж відспівані, як сам він, кенти і соратники вже зрозуміли, що з ВВП їм не по дорозі. Він заведе їх у глухий кут, якщо вже не завів.

І ліберальний захід у своїх розрахунках та надіях помилився: думали, що цей надійний партнер (…) – дружок Макрона та мама Меркель – запросто подужає Україну і заспокоїться. І нафта буде литися в ЄС рікою. І газ заструмує потужним «Північним потоком -2». На жаль…

Один лише товариш Сі в Піднебесній далекоглядний. Практичний. І тому завжди виграє. Він допоможе ні Путіну, ні Байдену; ні Заходу, ні Сходу. Та й навіщо, якщо його трудяги заселилися і окопалися вже до самого європейського кордону — Урал… Африка та Азія — теж прямо чи опосередковано надані Китаю.

Коротше, раба, що заробився на галерах, чекає та ж доля, що й саму його галеру (з символічною назвою «Москва»), що знайшла своє затишне містечко на дні Чорного моря… У будь-якому випадку, принижувати своїх і, тим більше, чужих міністрів і політиків (як це сталося на кремлівському засіданні у листопаді 2003-го року) репліками на кшталт: «Сюди треба дивитися! І слухати, що я говорю!» навряд чи доведеться…

Швидше б уже цьому кінченому маніяку і метушливому крабу хтось із ще живих совків його оточення рот заткнув. Бажано кляпом. З легким подихом «Новачка»…

Американці, за допомогою КДБ примудрилися позбутися в 1963 році від кращого свого Президента – Кеннеді, а російські тетері і вся гебня на Луб’янці не в змозі розібратися з самим своїм гіршим, диким, параноїдальним, одержимим демонами президентом, якби він був недобрий.

Путін і мертвий осел…

Самовдоволений російський диктатор, він же кінчений маніяк, але головний начальник взагалі всіх російських контор і шарашок – не терпить інакомислення, а вже тим більше якоїсь вимоги, та ще з боку васалів, що відкололися, славного, хоч і впавшого есесесеру. Коментуючи претензії латвійської сторони на територію Питалівського району Псковської області, Путін заявив буквально таке: «Не Питаловський район вони отримають, а від мертвого осла вуха». Вважаю, що сам Володимир Володимирович не отримає в результаті ні Прибалтику, ні Україну, ні навіть ослинних вух, хоча вони б йому дуже пішли…

Справа в тому, що блатежок Вова, який за іронією долі став чекістським ватажком столичної зоряної цитаделі, довів країну до ручки. І оточив її ворогами. Швидше за все його кремлівська «спецоперація» в Незалежній закінчиться операцією у відповідь, тільки вже не просто бомбардуванням путінських бункерів і ракетодромів радянського виробництва, а повним визволенням Світу від кривавого московського Вавилону з подальшим поділом цієї величезної, безпорадної, але гранично агресивної держави на. Без «великої росії», наповненої невиправними совками, дубовими начальниками, нахабними злодіями, тупими бюрократами, незліченними військовими базами, шарагами, тюрмами та психлікарнями, світові гірше не буде. Швидше, навіть навпаки.

Двоє з ношами…

З небажаними, неслухняними і дуже самостійними або навпаки невизначеними, безвільними і лінивими елементами бойовий ВВП довго не чекає. Через провал свого легендарного бліцкригу в Україні, господар розігнав цілий відділ ФСБ і штаб генералітету… І нічого. Проковтнули. А отже, обміліли. Скушкірилися. Забоялись. Обдерлися. А боягузтво — не лише мати жорстокості, а ще й породження будь-якої зради. До кремлі, як і при вусатом нелюді – «батьку народів» – кожен боїться кожного…

24 червня 2008 року сталося, що один із чиновників на кремлівське засідання не з’явився. З кафедри, за якою, звичайно ж, стояв Сам, була наступна реакція: «Звичайно, хвороба є хвороба, але думаю, що йому потрібно якнайшвидше одужати. Інакше до нього лікаря доведеться надіслати і зачистити всі ці проблеми». Немає совка — немає проблеми… (Чиновник той, як і гоголівський прокурор, справді невдовзі зі страху зачах…).

У наведеному тут випадку натяк президента більш ніж зрозумілий: пришлю двох у білих халатах і з носилками… Відтягнуть у дурдом і партейні лікарі займуться інтенсивним лікуванням від усіх недуг… Між іншим, така практика була введена ще ленінськими більшовиками. У психлікарнях занапастили вони потім не одного дисидента, письменника, вченого і просто порядних людей, котрі й у Росії, хоч і не багато, але завжди були. До речі, ці люті шпаківні і сьогодні ще якісно служать вертикальній владі РФ. Після дворічного примусового «лікування» навіть така сильна жінка, як покійна Валерія Новодворська, посивіла… Їй ще пощастило: вижила…

Критини, що стоять позаду…

Приєднуючи Крим до Росії, Путін зробив «хохлам», так би мовити, 77-те китайське попередження: «Нехай спробує хтось із числа українських військовослужбовців стріляти у своїх людей, за якими ми стоятимемо ззаду. Не попереду, а позаду. Нехай вони спробують стріляти в жінок та дітей».

У Вови було важке дитинство, тому в нього не завжди виходить із формулюванням власних думок. З наведених ним вище слів можна зрозуміти тільки те, що його браві гвардійці воліють десь подалі від небезпеки, наприклад, за спиною яких-небудь людей, в яких противник стріляти не стане. І звідти, ззаду, їхній комісар товариш Путін лякає ворога: спробуйте тільки стрільнути… А стрільніть, то потрапите у своїх жінок і дітей… Виходить, Володимирович затулив себе та своїх головорізів… жінками та дітьми? Що й казати: російські лицарі…

Трохи згодом – у Бучі та інших містах України – вони місцевих жінок та діточок знову використовують, але вже як тварини ґвалтівники, як останні підонки, гади та варвари. Гвалтування дітей та їхніх матерів, українці червоним нелюдам нікого не вибачать! Їх не тільки ненавидітимуть, а й переслідуватимуть де б вони не з’явилися.

Війна ще далеко не закінчилася. Результат її знає лише Бог. Але всі ми дуже сподіваємось, що переможе наша Україна. І що путінські орки, як і сам він зі всією своєю кремлівською зграєю, дадуть відповідь перед Міжнародним судом. У кращому разі цим критинам світить довічне ув’язнення. У гіршому – хана… Зникнення чи там порідіння лав совкових виродків людство оплакувати, мабуть, не стане.

Десяточка чи помідори?

3 березня 2020 року агентство ТАСС опублікувало відео, в якому Путін висловився щодо несанкціонованих акцій протесту. Мовляв, хочете висловити свою думку – будь ласка, закон це дозволяє. Але з оглядкою… «За несанкціоновані акції в деяких країнах, там, якщо 12 людей, на мою думку, десь у Швеції, чи що, вже вважається, — масові заворушення. П’ятірка ломиться або десяточка. У нас такого немає, розумієте?

Розуміємо. У вас силовики старих і дітей на демонстраціях б’ють, тягнуть через міські площі до ментівських вирв і відвозять у невідомому напрямку. У вас не лише садять за участь у демонстраціях пікетах, а й катують заарештованих, наркотики їм підкидають, щоби дати «п’ятірку». Але це ще не все.

Ви, товаришу Путін і Ко, дозволяєте ментам, прокурарам і суддям саджати громадян за неугодні вам виступи та висловлювання, вбивати своїх конкурентів, своїх опозиціонерів (і взагалі всіх, кого по забаганню своїй забажаєте «нейтралізувати»). Ви вбиваєте їх як хочете і де хочете: хоч у Сирії, хоч у Чечні, хоч у Грузії, хоч у житлових багатоповерхівках Москви, хоч у готелі Лондона, хоч на Червоній площі, хоч у Берліні, сортирі, в’язниці тощо. Вам все сходить із рук. Ви одуріли від вседозволеності та безкарності.

Ваші руки в крові, від якої вже ніколи не відмиєтеся

Ви і вся ваша банда не «десяточку» заслуговуєте, а зникнення (разом з вашою «монгольською, дикою, звіриною Московією» (Олексій Толстой)) – з лиця землі. Саме це вам побажав ваш земляк — велікий російський письменник Іван Тургенєв: «Якби провалилася Росія, то не було б жодного ні збитку, ні хвилювання в людстві»… До того ви вже всім набридли своїми запитами, залякуванням, провокаціями, брехнею і зрадою, що вас бачити не бажають. Ви налаштували проти себе чи не всю світову спільноту.

Совковий Мефістофель…

Так, з Путіним і взагалі з усім «Російським світом» настав час розібратися. Люди Зеленського та весь народ Українці цей вкрай назрілий процес уже розпочали, відігнавши москалів від славної столиці – Києва – та інших міст Незалежної. А Світ, з Божою допомогою, завершить розпочате.

У 2012-му у статті про національне питання тов. Путін назвав Росію “державою-цивілізацією” і написав, що “Велика місія росіян – об’єднувати, скріплювати цивілізацію”… Скільки все-таки цинізму та підступності в цьому слов’янському іуді…

Але справедливість переможе! Вирок буде ухвалено не за путінсько-валдайським сценарієм – «Ми, як мученики потрапимо до раю, а вони (Захід, – П.Б.) просто здохнуть», а за рішенням Суду в Гаазі. Там уже зрозуміли хто є справжні мученики, а хто махрові вбивці та загроза демократії. До речі, у посланні Федеральним зборам (2015 р.) президент рашки оголосив своїм підлеглим: «Якщо хтось думає, що, вчинивши підлий військовий злочин, вони відбудуться помідорами… то вони глибоко помиляються. Вони не раз пошкодують про скоєне»…

Саме! Чекайте і тремтіть загнані зайці разом зі своїм довбанутим царем, який більше схожий на совкового Мефістофеля, ніж на Головнокомандувача Збройних Сил Російської Федерації.

З дна каналізації…

Коментуючи терористичні акти, що відбулися 29 березня 2010-го року в Московському метрополітені, «герой нашого часу» Володимир Путін так відгукнувся про винуватців: «Ми знаємо, в даному випадку вони залягли на дно. Але це вже справа честі правоохоронних органів — виколупати їх із цього дна каналізації на світ божий! Це буде зроблено»

Ще як буде зроблено! Виколупають усіх терористів, які вчинили в Україні геноцид. Дістануть усіх путінських віслюків та зайців у погонах і без. Помідори, вирощені завдяки (…) накладеним на РФ санкціям, їм справді не допоможуть (ними зручніше було б закидати лігво проектувальників «спецоперації»; можна, звичайно ж, і коктейлем Молотова, якщо носіння особистої зброї в РФ заборонено).

Вищі Суди впритул візьмуться саме за організаторів нападу на сусідню суверенну Україну. Але не уникнути і кари учасникам скоєних там страшних злочинів. До відповідальності притягнуть усіх, хто допомагав і підтримував божевільного «зморшка під пледом», він же (поки що) цар російський – геноссе Путлер.

Не сховатись йому ні за кордоном, ні в бункерах, ні навіть у каналізації. Звідусіль цього підонка виколупають на світ Божий. Скільки мотузочку не виться, а кінець… опиниться на шиї поганого гебешника Путіна. І слава Богу.

Хай живе вільна Україна та її героїчний народ!

Петер Браун

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *