Спецслужба РФ захищає інформацію про екскременти Путіна

Спеціальний співробітник Федеральної служби безпеки (ФСО), який супроводжує президента Росії Володимира Путіна під час поїздок, відповідає за збір його екскрементів і доставляння їх назад в Москву, писало французьке видання Paris Match в четвер, 9 червня.

У статті під назвою “Путін хворий: чутки чи пухлина?” журналісти припускають, що такі запобіжні заходи вживаються для збереження в таємниці інформації про стан здоров’я глави російської держави та “слідів його можливого лікування”.

На думку авторів статті, практика збору сечі та фекалій президента РФ його силовиками використовувалася вже в травні 2017 року, коли Путін зустрічався з президентом Франції Еммануелем Макроном у Версалі.

Повідомлення про ймовірні хвороби Путіна

Раніше видання “Проєкт” писало, що з 2016 по 2020 рік Путіна супроводжувала в поїздках група лікарів з Центральної клінічної лікарні Офісу президента РФ, серед яких був і фахівець з раку щитовидної залози. За даними цього порталу, тільки в Сочі він літав до Путіна не менше 35 разів.

Своєю чергою американський щотижневий журнал Newsweek 2 червня опублікував статтю, в якій стверджував, посилаючись на трьох співробітників американської розвідки, що у квітні російський президент проходив лікування від прогресивної форми раку. “Хватка Путіна сильна, але вона вже не абсолютна”, – сказав один зі співрозмовників Newsweek. “За весь час його правління в Кремлі ніколи не було такої напруженої боротьби, всі відчувають, що кінець близький.”

Спекуляції про здоров’я Володимира Путіна почастішали під час війни в Україні. Тим часом 29 травня міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров в інтерв’ю французькому телеканалу TF1 спростував чутки про погане самопочуття президента РФ. Це була перша заява високопоставленого російського політика з цього приводу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *