Краще пізно ніж ніколи

За нашою інформацією, в Донецьку вже майже не залишилося людей, які б підтримували російських окупантів.

Люди починають зіставляти, як вони жили до 2014 року  і як стали жити після того, як Росія вирішила зробити з їхньої землі вічне вогнище війни, чорну дірку, а їх самих просто використовували та продовжують цинічно використовувати як витратний матеріал і як гарматне м’ясо.

Приходить розуміння, що разом з “русским миром” у їхній будинок прийшла велика біда, що вони були потрібні Путіну, як привід для розв’язання повномасштабного вторгнення, націленого на знищення цілої суверенної держави разом із його народом.

Що Росії немає і ніколи не було жодної справи до долі та добробуту жителів Луганська та Донецька, що її цікавить лише війна та території. І чим менше життя буде на цих територіях, тим краще для бездушної, кровожерної імперії. Жебракам, безправним, скутим страхом і відчаєм населенням, завжди керувати простіше. Путін це чудово знає зі свого власного (у всіх сенсах слова) народу.

А щоб остаточно змусити людей впасти у хворобливу залежність від своїх катів, окупанти застосовували класичну схему аб’юзу: самі ж обстріляли будинки, селища, міста і потім самі прибігли роздавати гумдопомогу. Бажано перед цим награбувати якомога більше в місцевих магазинах, а потім все це видати за жест кремлівського співчуття.

І так тяжко тяглися ці 8 років. Колись процвітаючий і мирний регіон з величезним потенціалом поступово занурювався в яму, перетворюючись на депресивну зону відчуження.

Закінчилося все це масовою, дикою та бездумною мобілізацією, гуманітарною катастрофою та фактично поголовним винищенням населення у жорнах тупої, путінської військової авантюри.

Навряд чи так хотіли жити люди на Донеччині. Навряд чи так взагалі хтось хоче жити, крім росіян, міста та побут яких в основній своїй масі, перебувають у стані розрухи та занепаду і без жодної війни.

Але сьогодні вже майже не лишилося тих, хто вірить у солодку казку “русскомирського” щастя. Начинка виявилася щось дуже гіркувата. А в що все це виллється, ми дуже скоро побачимо.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *