Чому відкликали депутатів Закарпатської облради від політичної партії «За Майбутнє»: закарпатська обласна організація політичної партії «За Майбутнє» дає пояснення

Закарпатська обласна організація політичної партії «За Майбутнє» оприлюднила на своїй сторінці у Фейсбук заяву в якій обґрунтували причину відкликання кількох депутатів.

Вчора fenixslovo.com писало про те, що партією “За майбутнє” було відкликано 4 депутати Закарпатської обласної ради, серед яких: Ледида Олександр, Іванчо Василь, Антал Олександр та Федурцьо Василь.

Причиною стали порушення партійної дисципліни та принципів діяльності політичної сили “За майбутнє”.

Сьогодні, на сторінці “За майбутнє” у Фейсбук опублікували чергову заяву, в якій більш детально пояснили свої дії.

Далі текст заяви без змін:

Враховуючи неадекватну реакцію окремих політиків на позбавлення мандатів депутатів Закарпатської обласної ради від політичної партії «За Майбутнє», заявляємо, що наша політична сила у своїй діяльності завжди відстоювала принципи відкритості та прозорості.

Саме тому, враховуючи воєнний стан в країні та необхідність чіткої публічної позиції щодо дій російського агресора всіх політиків, які представляють «За Майбутнє» на Закарпатті, новим керівництвом партії було запропоновано підтримати такі основні засади подальшої роботи:

  1. Підтримка дій Верховного Головнокомандувача, Президента України Володимира Зеленського, Збройних сил України та волонтерів із захисту територіальної цілісності та суверенітету України під час вітчизняної оборонної війни проти російської федерації.
  2. Чітке засудження агресивних дій російської влади на чолі з військовим злочинцем путіним по знищенню нашого народу, розчленуванню та незаконній анексії території України.
  3. Необхідність консолідації зусиль на рівні органів місцевого самоврядування Закарпаття на посилення обороноздатності нашої країни та допомогу Збройним силам України в забезпеченні всім необхідним військових, що боронять країну від російських нацистів.
  4. Спільному зобов’язанні представників партії робити все можливе, щоб не допускати представників проросійської політичної сили «ОПЗЖ» до участі в засіданнях рад всіх рівнів до закінчення воєнного стану.
  5. Непохитній впевненості в перемозі нашого народу над ворогом, результатом якої стане вигнання російських військових з території України.

Після відмови окремих політиків, які представляли нашу політичну силу в Закарпатській обласній раді задекларувати вищезазначені принципи стало очевидно, що ці люди не поділяють важливих для партії цінностей і залишаються прихильниками проросійської ідеології «Партії регіонів», членами якої вони були, а значить можуть бути латентними сепаратистами та становлять загрозу для стабільності та безпеки на Закарпатті.

Враховуючи вищезазначене, керівництвом партії було прийнято рішення по їх відкликання.

Разом до перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *