Галина Ярцева готує позов на правоохоронні структури про захист честі та гідності через свідому та безпідставну дискредитацію Руху та її особисто

Координаторка Руху підтримки закарпатських військових сьогодні, 6 червня, на зустрічі з медіа в Ужгородському пресклубі заявила:

«Я ніколи не хвалилась грамотами, орденами й медалями, найдорожчі мої нагороди – живі й здорові військові. Але нині я змушена принести сюди ту купу дипломів і грамот за всі 8 років війни та навіть уже за час повномасштабного вторгнення росії.

Кілька днів тому закарпатські правоохоронці перекреслили одним махом всі слова, які написані в цих паперах і підписані відомими командирами України та області. Сьогодні моє ім’я силами правоохоронних органів втоптане в багнюку. Але ковтати це я не збираюсь, тому я готую на СБУ, поліцію та прокуратуру Закарпатської області позовні заяви до суду про захист честі та гідності».

Нагадаємо, Галині Ярцевій вручили підозру 3 червня. А тиждень перед тим в офісі Руху підтримки закарпатських військових правоохоронці провели обшуки. Тоді, під час обшуку слідчі без ордеру вилучили все до єдиної коробки.

Зазначимо, що волонтерів з Руху підтримки закарпатських військових підтримало чимало відомих людей. Серед них журналісти, активісти, викладачі та інші.

“Рух підтримки закарпатських військових” працює ще з 2014 року. Ще з тих часів група людей організувалась та до тепер активно збирала допомогу військовим, які захищають нашу країну від загарбників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *