Поблизу Օдеси було пiдбuтօ рօсiйськuй дeсaнтнuй кօрабель “Всеволод Бобров” з екіnажем до 600 чол

ЗМІ повідомляють про підбитий російський десантний корабель  “Всеволод Бобров” біля Одеси, на борту якого видно відкритий вогонь. Надходить інформація про підбитий російський корабель, що знаходиться в акваторії Чорного моря поблизу Одеси.

На опублікованих кадрах видно судно, що горить – користувачі стверджують, що корабель належить російським військовим і отримав бойове пошкодження.

Колишній Генеральний прокурор Юрій Луценко на своїй сторінці  у соціальній мережі Facebook повідомив, що ЗСУ вдалося підбити великий десантний корабель з екіпажем до 600 осіб. “Одеса-мама окупантам не рада! На рейді підбито російський БДК (великий десантний корабель) з екіпажем до 600 осіб”, – зазначив він.

На фотографіях, що публікуються в Мережі, можна помітити сильне задимлення і відкритий вогонь на палубі корабля. “Здається, із російським кораблем знову щось трапилося…” – коментує фото у своєму  телеграм-каналі журналіст та блогер Денис Казанський.

Раніше повідомлялося, що російські військові готують спробу висадити десант на березі Одеси, проте через складні погодні умови та готовність ЗСУ, сил територіальної оборони та місцевого населення запекло обороняти місто росіяни відклали висадку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *