Лія Ахеджакова про війну

Лія Ахеджакова:

“Минуло рівно два місяці з того проклятого 24 лютого, коли президент Росії Володимир Путін оголосив про проведення так званої “спецоперації” на території незалежної, суверенної, демократичної України.

З того часу і за цей час змінилося багато. Але насамперед змінилося те, що особисто для мене є хворим питанням – стосунки між росіянами та українцями, між двома країнами. І ці відносини вже, швидше за все, ніколи не будуть колишніми. А якщо й будуть, то через десятки чи навіть сотні років.

Точно, як я вже говорила, не за мого… можна навіть так сказати: точно не за нашого життя.

Якщо тільки на мить вдуматися в ситуацію: через одну людину, яка вирішила таким кривавим методом ублажити себе, дати людям страждання через якісь власні комплекси, страхи та інше, навіки посварилися два, колись, дружні народи, які бік о бік боролися з фашистсько-нацистською нечестю.

А сьогодні нащадки тих, хто гинув заради миру у всьому світі, влаштовують ще одну криваву бійню, вбиваючи жінок та дітей, старих та просто мирних жителів, які нічого не зробили Росії.

Найстрашніше, що росіяни заплющують на це очі, продовжуючи влаштовувати «дискотеки» у своїх рожевих окулярах і думаючи, що їхній «великий» лідер святий, списуючи звірства у Бучі на якихось уявних нацистів в Україні, не замислюючись про те, ким же є ті, хто прийшов на чужу землю від імені російської армії та російського народу вбивати”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *