«Найсильніша релігія у світі — доброта»

«Мама мого друга все своє життя дотримувалася здорового харчування. Ніколи не вживала алкоголь чи якусь «погану» їжу, щодня займалася фізичними вправами, завжди була рухливою та активною, приймала всі добавки, які прописував її лікар, ніколи не виходила на сонце без протисонцевого засобу, а коли виходила, то так ненадовго. Як тільки було можливо, загалом вона оберігала своє здоров’я, роблячи все, що було можна. Зараз їй 76 років, і у неї рак шкіри, рак кісткового мозку та остеопороз у тяжкій стадії.

Батько мого друга їсть бекон поверх бекону, масло поверх масла, жир поверх жиру, ніколи, буквально ніколи не займався спортом, щоліта згоряв на сонці до хрусткої скоринки, фактично він жив на повну котушку і не так, як радили навколишні. Йому 81, і лікарі кажуть, що у нього здоров’я молодої людини.

Люди, ви не можете сховатися від своєї отрути. Вон є, і вона знайде вас, так що, як сказала мати мого друга: «Якби я знала, що моє життя так закінчиться, я прожила б її по повній, насолоджуючись усім, що мені говорили не робити!».

Ніхто з нас не вибереться звідси живим, тож, будь ласка, перестаньте ставитися до себе як до чогось другорядного. Їжте смачну їжу. Гуляйте на сонці. Стрибайте в океан. Діліться дорогою правдою, яка у вас на серці. Будьте безглуздими. Будьте добрими. Будьте дивними. На решту просто немає часу.

Річард Гір

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *