СБУ затримало Віктора Медведчука

Про затримання кума путіна повідомив Володимир Зеленський.

“Проведено спецоперацію завдяки СБУ. Молодці! Деталі згодом”, — зазначає Володимир Зеленський.

В СБУ додали, що Медведчук перевдягся у форму ЗСУ, щоб втекти з України.

Проте, проросійські політики, які роками працювати на державу-агресора, ховаючись від правосуддя навіть одягнувши українську військову форму, не зможуть втекти від покарання. Кайдани чекають на всіх зрадників України, як і Медведчук.

Возможно, это изображение (1 человек и военная форма)

Проросійські запроданці та агенти спецслужб рф, запам’ятайте – у ваших злочинів немає жодного строку давності. Та схованок, де б ми вас не знайшли!

«Дякую усім співробітникам СБУ, зокрема контррозвідникам і слідчим, які, виконуючи доручення Президента України Володимира Зеленського, довели свій професіоналізм і провели цю блискавичну та небезпечну багаторівневу спецоперацію із затримання поки що народного депутата Медведчука. Жоден зрадник не уникне покарання і буде відповідати за Законом України. За всією строгістю, за всі злочини сьогодення, до яких призвели його особисті дії в тому числі», – зазначив Голова СБУ Іван Баканов.

Нагадаємо, народного депутата, голову політради партії «ОПЗЖ», кума путіна Віктора Медведчука підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації.

А 18 березня слідчий суддя дозволив заарештувати Віктора Медведчука у порядку, передбаченому ч. 6 ст. 193 Кримінального процесуального кодексу України, тобто за відсутності фігуранта.

Зазначимо, що нещодавно правоохоронці провели обшуки та вилучила майно на закарпатській дачі Медведчука.

З дачі кума путіна, правоохоронці вилучили понад 300 картин відомих художників (Бокшай, Ерделі, Манайло, Шолтес, Глюк), снігоходи, квадроцикли та автомобілі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *