Микола Тищенко продовжує “прославляти” свою партію: “забув” розрахуватися в одному з ресторанів Львова (відео)

Як повідомляє Telegraf, про неприємний інцидент повідомив власник закладу.

Народний депутат від “Слуги народу” Микола Тищенко, який відомий своїми одіозними витівками та заявами, “забув” розрахуватися в одному з ресторанів Львова і швидко звідти пішов.

Про скандальний випадок повідомив директор готелю Panorama Lviv Hotel Андрій Вільчинський на власній сторінці у Facebook.

За словами власника готелю, неприємна ситуація сталася ще 4 березня. З того часу з нардепом намагалися зв’язатися через соціальні мережі, писали його представникам, але навіть через місяць часу ніхто не відреагував і не розрахувався за обід.

“Колеги, ресторатори та готельєри мали неприємність з одним гостем ресторану, який ситно поїв і швидко пішов, але “забув” розрахуватися. Це славнозвісний “Ревізор” і депутат ВР (яким, до речі, спікер заборонив покидати Київ, адже війна) — Микола Тищенко. Україна повинна знати свого “героя”, а ви колеги будьте пильні і беріть з нього передоплату!”, — написав Андрій Вільчинський.

Свої слова бізнесмен підкріпив відеозаписами з камер спостереження, на яких чоловік схожий на Миколу Тищенка поспіхом покидає ресторан 4 березня 2022 року о 14:45 годині дня.

Скріншоти з відео
Скріншоти з відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *