Дача Віктора Медведчука у Жденієві очима журналістів: Несмак і ностальгія за “совком” (фото, відео)

Журналісти Слідства.Інфо побували в резиденції народного депутата від ОПЗЖ, кума російського диктатора владіміра путіна Віктора Медведчука у селі Жденієво на Закарпатті.

Як повідомляє Слідство.Інфо, територія палацу «настільки велика, що її важко обійти за один день» (понад 120 гектарів, огороджених парканом) — там є кілька будинків, ставки й навіть гірська річка.

Слідство.ІнфоФото: Слідство.ІнфоГоловний будинок — дерев’яний палац на кілька поверхів з ліфтом. На першому стоїть червоний радянський автомат Газована вода, у вітальні — картини, великі люстри, золоті елементи декору та камін із зеленого мармуру, темного дерева і позолоти. На каміні — напис латиною «Доля допомагає хоробрим». На оленячих рогах у вітальні досі висять новорічні кулі та гірлянди, меблі накриті скатертинами та чохлами.

Слідство.ІнфоФото: Слідство.ІнфоСлідство.ІнфоФото: Слідство.ІнфоСлідство.ІнфоФото: Слідство.Інфо

Слідство.ІнфоФото: Слідство.ІнфоСлідство.ІнфоФото: Слідство.ІнфоЖурналісти також помітили настільний годинник від іспанського бренду Soher, зроблений на замовлення. Ціна на такі моделі стартує від 300 тисяч гривень.

Слідство.ІнфоФото: Слідство.ІнфоУ палаці також є басейн і джакузі з видом на ліс та гори. Там же розташовані спортзал з тренажерами та біговими доріжками, масажний кабінет, спа-зона і сауна. Слідство.Інфо також зазначає, що майже кожен диван, стіл чи крісло стоїть на лисячій шкурі.

Слідство.ІнфоФото: Слідство.Інфо

Слідство.ІнфоФото: Слідство.ІнфоНа території резиденції є «гостьовий будинок», до якого можна пройти через невеликий «приватний» водоспад, повідомляють журналісти. Там розташовано кілька обідніх залів, зон відпочинку і спальних кімнат, оздоблених мармуром. На стінах висять шкіри бурих ведмедів, оленячі роги та картина з бурштину.

Слідство.ІнфоФото: Слідство.Інфо

Слідство.ІнфоФото: Слідство.ІнфоСлідство.ІнфоФото: Слідство.Інфоhttps://youtu.be/ZnzfIWcFZlI

27 лютого стало відомо, що кум російського диктатора владіміра путіна Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. За словами адвокатів, зараз він перебуває в «безпечному місці». Джерела Слідства.Інфо заявили, що політик не залишав Україну.

Дружина нардепа Оксана Марченко за кілька днів до початку повномасштабної війни Росії проти України поїхала до Білорусі, а напередодні війни записувала відео з Москви.

18 березня суд у Львові заочно заарештував Медведчука. У ДБР попросили українців, які перебувають на території країни та за кордоном, повідомити, де зараз політик, якщо вони мають таку інформацію: на електронну пошту inform.dbr@gmail.com або за телефоном +38 (044) 356 40 00 (додатковий 21 10).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *