Віктор Балога: …першими тікають саме ті, хто обкрадав Україну роками, і кому, як виявилось, сьогодні «принизливо» їй допомагати та захищати…

Поки президент, Західні лідери, духовенство та всі нормальні люди вимагають від окупантів надавати «гуманітарні коридори» для виходу мирного населення з-під обстрілів, на наших кордонах безперебійно працюють «зелені коридори» для щурів з великими грошима.
Не знаю, скільки валіз з готівкою мають побачити та сфотографувати європейські митники та прикордонники, щоб ДБР та інші наші спецслужби взялись за цю проблему. Бо насправді, все це виглядає дуже принизливо для країни, яка в стані війни та просить допомоги у своїх партнерів.
Те, що існування такої «інфраструктури» для всякої наволочі неможливе без сприяння можновладців, думаю, і так всім зрозуміло. Але також очевидно, що першими тікають саме ті, хто обкрадав Україну роками, і кому, як виявилось, сьогодні «принизливо» їй допомагати та захищати.
Тому вважаю, що після завершення війни, всіх цих гнид потрібно жорстко наказати, включно з притягненням до кримінальної відповідальності з конфіскацією майна та забороною брати участь в управлінні країною та політичному житті.
Бо, як тільки тут буде все добре, вони знову повернуться, наче нічого не сталось та почнуть займатися улюбленою справою – красти в держави, тобто у людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *