$30 мільйонів доларів через кордон допомагав перевозити закарпатський нардеп Владислав Поляк

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав  блогер Денис Ярославський.

$30 мільйонів доларів через кордон допомагав перевозити закарпатський нардеп Поляк

За словами Дениса Ярославського сталі відомі, прізвища тих, хто саме допомагав дружині екснардепа вивозити контрабандою кошти у розмірі 28 млн$, та 1,3 млн. €, через митний пост Вилок.

“Це були:

  1. Народний депутат України #Поляк Владислав (мажоритарка), Закарпаття. Має угорський паспорт. Це той самий депутат, по якому ОГП направило справу до Суду за кнопкодавство (Печерський суд).
  2. #Молдаван Юрій, який був раніше судимий за контрабанду історично культурних цінностей.
  3. Молдаван Степан (був водієм авто, на якому вивозили гроші, сват НДУ Поляка В.)

-Молдаван Василь (відповідав за проїзд через угорську сторону. Має угорський паспорт: MOLDOVAN LASZLO номер: BS5486421). Перевозили гроші на а/м Опель Віаро”, – написав Ярославський.

Денис Ярославський зазначив, попередньо за допомогою цих та інших осіб, у зговорі з корумпованими митниками, за 25 днів війни, з України незаконно вивезли понад 400 млн$., та надали можливість виїхати понад 1 тисячі особам призовного віку.

Крім того, Денис Ярославський написав і про хабарі, які беруться на кордоні з молодих людей призовного віку, що хочуть втекти з України (мова оригінала):

По имеющейся у меня информации, с начала войны, через пункты пропуска на западных границах Украины, незаконно из страны вывезли материальных и денежных средств на сумму более 400 млн $ США!!!

После этого, арестовать или отправить на фронт всех украинских таможенников и пограничников, кто нес службу в дни вывоза средств.

https://www.facebook.com/100009523613366/videos/1106861970094694/

Это я еще не говорю, олицах призывного возраста, которых пропускают за взятку от 5000$ до 10000$

Коррупцию в таможне назападных границах Украины в военное время, нужно приравнять к мародерству иизмене Родине!

ДБР необходимо неотлагательно дать запросы на Венгерскую, Молдавскую, Румынскую и Польскую таможенные службы и сравнить суммы задекларированных вывозимых из Украины и ввозимых на их таможни средств!

После этого, арестовать или отправить на фронт всех украинских таможенников и пограничников, кто нес службу в дни вывоза средств.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *