Віктор Балога: Обласна влада намагається врятувати Івана Чубирка з ОПЗЖ

В той час, коли щосекунди одна наша дитина стає біженцем, а десятки людей гинуть навіть в чергах за хлібом та на базарах під обстрілами, бомбардуванням та ракетними ударами, деякі хитрозроблені продовжують мовчати про відповідальність Путіна та його банди, називаючи те, що відбувається в стилі роспропаганди – гуманітарною катастрофою чи конфліктом.

Три дні тому закликав політиків Закарпаття заявити свою позицію щодо війни, розв’язаною рашистами. Як і очікував, першими почали випускати шмарклі представники ОПЗЖ. Зазначив нардеп Віктор Балога на своїй сторінці у Facebook.

Іван Чубирко та інші його «подільники» нізащо не хочуть назвати Росію агресором, а війну – війною. Їм всі три дні щось заважає, – то текст не той, то формулювання неправильні, то вони чогось бігають до керівника Закарпатської ОВА, у якого, як він сам сказав, на Росії «брати» живуть.

Хлопці не чекайте російських танків та не шукайте захисту серед своїх ментальних однодумців, бо це вас не врятує. У вас лише один вихід:

1. Визнати Путіна військовим злочинцем, а його рашистів – окупантами та вбивцями.

2. Зректись проросійської ідеології та розпуститися.

А щоб легше було приймати рішення закликаю Голову Закарпатської обласної ради зібрати позачергове засідання та позбавити представників ОПЗЖ всіх посад. Бо якщо вони не зі своїм народом, тоді вони є прихвоснями Путіну і співучасниками нелюдських злочинів окупантів.

Щодо решти проросійських політиків різного рівня, зокрема і народних депутатів, то вважаю, що з ними потрібно поводитись так, як того вимагає воєнний час, зокрема:

1. Всіх, хто говорить про гуманітарну катастрофу чи внутрішній конфлікт, а не про війну, позбавити мандатів та посад за колабораціонізм.

2. Націоналізувати все їх майно.

3. Засудити (можна і заочно) на максимальні терміни.

Це дозволяє обрізати щупальці «руського міра», позбавити його очей та вух, та потенційних гауляйтерів, а значить – зробити ще один крок до перемоги нашої країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *