Офіційна версія: 22 річний хлопець переправляв чоловіків призового віку через кордон за автівки та $ 3 тис. дол

 За повідомленням полії Закарпаття, цілу схему незаконного перетину «зеленого» кордону чоловікам призовного віку організував житель селища Буштино, що на Тячівщині.

В поліції Закарпаття розповідають, що 22-річний ділок за свої послуги підозрюваний мав отримати у власність автомобіль марки «Toyota», що належить одному з «клієнтів», та ще 3 000$ готівкою.

Переправника правоохоронці затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Самих ухилянтів доставили до військкомату.

Наразі за фактом злочину в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 332 ККУ (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене з корисливих мотивів).

За скоєне 22-річному чоловіку загрожує до дев’яти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Примітка редакції:  Слабо віриться, що переправу через кордон міг організувати 22 хлопець і в обхід прикордонної служби. Кажуть, що реальний організатор гріє черево на термальних водах “Косино” і видає себе за біженця. А ще кажуть, що він народний депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *