Світлої пам’яті Павлишина Богдана Яковича

Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Пішла з життя людина, яка своїми діями та вчинками, своїм розумом допомогла не одній сотні людей.

Адвокат, голова Президії Львівської обласної колегії адвокатів Павлишин Богдан Якович усе своє життя вирізнявся стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Він був людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч.
Хтось із великих сказав: «Коли помирає людина, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність». Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Богдана Яковича — особистість справді неординарну, яскраву, невтомного і самовідданого адвоката, мого друга і колегу. Богдан Якович був дуже енергійною людиною, великим працелюбом, вірним чоловіком, люблячим батьком. Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо його підтримки, не скористаємося його мудрою порадою.
Рада адвокатів Закарпатської області висловлює співчуття з приводу передчасної смерті адвоката, голови Президії Львівської обласної колегії адвокатів, розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав і працював з Богданом Яковичем. Також висловлюємо щире, глибоке співчуття рідним покійного.
Світла пам’ять про Богдана Яковича завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег.

Рада адвокатів Закарпатської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *