Як пі..ор Петро Порошенко «виводив» біженців з Ірпеня (відео)

2013 рік, Майдан. Петро Порошенко на тракторі з ланцюгом «громить» «Беркут».

2014 рік. Вся Україна, Петро Порошенко, завдяки своєму фарисейству та демагогії, виграє президентські вибори в першому турі. Народ України покладав на «народного президента» великі надії. Але…

А «але» почалось ще з Криму, коли в.о. президента Олександр України Олександр Турчинов, «куля в лоб» Арсеній Яценюк, до яких потім приєднався вже президент України Петро Порошенко давали накази військовим в Криму не провокувати «зелених чоловічків» і без бою, з великими втратами військової техніки та моральними втратами, здали Крим.

«Але» продовжувалось, коли Петро Порошенко від імені України підписав дуже не вигідні для держави Мінські угоди, які, практично, узаконювали сепаратистські утворення ДНР та ЛНР. Ці «угоди» сьогодні «відгукнутися» Україні широкомасштабною війною Росії проти України.

Мінські угоди дозволили Петро Порошенку значно збільшити свій капітал за рахунок своїх підприємств в Росії, торгівлею енергоносіями з ДНР та ЛНР та з Росією. Цинізм «народного президента» зашкалював: радикальні промови в Західних областях про агресора Росію та одночасне проведення на території того ж агресії успішного шоколадного бізнесу. До сьогоднішнього дня шоколадки «Рошен» користуються великою популярністю в Росії.

Ці «але» можна продовжувати ще на багатьох листках паперу. Сьогодні ми не про це.

Здавалось, що після широкомасштабної війни «народний президент» використає всій свої награбовані ресурси від народу для захисту того ж народу від агресії рашистів: екіпірує полки, дивізії, купить військове озброєння (танки, літаки тощо) для нашої армії.

Але «народний президент», «сивочолий гетьман» або просто «підор» (хай читач мені вибачить за нецензурний вислів) в погоні за гарними кадрами почав заважати тим, хто виконував свою роботу з евакуації мешканців Ірпеня.

Відеокадри «допомоги» підора Порошенка, коли від російських ракет, бомб гинуть тисячі українців, викликають тільки бажання плюнути в лице цьому негіднику.

Коментар народного депутата Віктора Балоги:

Звертаюсь до окремих політиків, які вирішили попіаритися на війні. Шановні:

1. Не треба з серйозним обличчям з телевізора розповідати військовим, як їм воювати. Вони без вас, баранів в цьому питанні, розберуться.

2. Досить знімати ролики в камуфляжі та зі зброєю. Ви цим принижуєте людей, які реально воюють.

3. Хочете комусь допомагати – робіть це з повагою до людей, а не як остання бидло, показово та під камери.

Зупиніться, поки вас ще не п#здять, а просто посилають. Народ сам розбереться з вашими рейтингами після нашої перемоги.

А поки ви зі своєю «великою політикою» тільки заважаєте державі в такий скрутний час.

P.S. Пропоную всіх депутатів одночасно мобілізувати, щоб кожен конкретно відповідав перед військовим керівництвом за свою ділянку. Тоді, можливо, одні перестануть корчити з себе великих гетьманів, а інші – не будуть розповідати усяку маячню в стилі «всё пропало».

Віктор Балога

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *