Віктор Балога звернувся до народних депутатів від Закарпаття: Хлопці, давайте якісь наші особисті образи туди, куди пішов російський корабель – НАХ#Й, бо сьогодні потрібна наша злагоджена робота на Україну…

Звертаюсь до всіх нардепів, які представляють Закарпаття у Верховній раді з закликом долучитись до формування гуманітарних вантажів до Києва та прилеглих міст, інфраструктура яких знищена війною. Потрібні крупи, борошно, макарони, консерви, засоби особистої гігієни, ліки та харчування для малюків. Хто чим може, має допомогти нашій столиці та не лише їй вистояти та не зламатись.
Закарпаття гостинно прийняло біженців з інших регіонів України та завдяки волонтерам, органам місцевої влади впоралось з тисячами людей, які шукали у нас прихистку від війни.
Тепер час допомогти тим, хто залишився в обстрілюваних та бомбардованих містах, хто не зміг або не захотів покидати свої домівки.
Вже сьогодні від підприємців Мукачева та наших друзів із-за закордону ми сформували 50 тонн гуманітарних вантажів. Але знаю, що всі разом можемо зробити набагато більше.
Війна змінила все, немає більше «Слуг народу», «Довіри», «За майбутнього», списочників, мажоритарників – є ми українці, у яких спільна мета – зберегти нашу країну.
Тому чекаю пропозицій про співпрацю від Василя Петьовки, Валерія Лунченка, Роберта Горвата, Владислава Поляка, Михайла Лаби та Івана Крулько. Хлопці, давайте якісь наші особисті образи туди, куди пішов російський корабель – НАХ#Й, бо сьогодні потрібна наша злагоджена робота на Україну.
До інших закарпатських депутатів не звертаюся, бо знаю, що вони зараз служать країні в теробороні Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *