Віктор Балога: Росіяни і білоруси, які мовчки дивляться як Путін з Лукашенком вбивають українців – звичайні раби, істоти…

Про це народний депутат Віктор Балога написав на своїй сторінці у Фейсбук.

“Мільйони росіян та білорусів, які мовчки дивляться, як Путін і Лукашенко знищують українців – звичайні раби, істоти в людській подобі, які не мають ні гідності, ні душі. По-іншому, їх назвати не можу. Навіть не уявляю, що мають зробити ці двоє, щоб розворушити їх гниле нутро, щоб вони перестали трястись, якщо їм байдуже навіть смерть безневинних дітей, розбомблені та спалені мирні міста та села України”, – зазначив Віктор Балога.

За словами Віктора Балоги, дивно чому народ сусідніх країн не бореться за нормальне життя.

“Нам точно триста років від цих ублюдочних «братських народів» нічого не треба, – ми якось своє майбутнє самі завоюємо, але нормальній людині важко зрозуміти, чому вони не піднімаються за себе, за своїх дітей, за те, що б мати нормальне життя, а не існувати в концтаборі.

І впевнений, що цензура тут ні до чого – їм просто байдуже та все влаштовує, для них слово свобода – порожній звук, вони звикли схиляти голову і дивитись в ноги своїм господарям, бо в душі завжди були і є кріпаками – товаром, який можна купити та продати за копійки. Горіти цим істотам в пеклі, разом зі своїми ханами, які розв’язали цю війну проти нас та всього людства”, – додав народний депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *