Позаземна цивілізація є відповідальною за виникнення життя на Землі 3,8 мільярда років тому?

Частина наукової спільноти вважає, що позаземна цивілізація є відповідальною за виникнення життя на Землі 3,8 мільярда років тому.

Чи можуть існувати планети, де існували розвинені позаземні цивілізації? Вже кілька років розглядається питання, яке мучить уми багатьох людей. Чи може бути позаземна цивілізація, набагато розвиненіша, ніж наша?

Це пов’язано з тим, що багато вчених запитують, чи існують у Всесвіті сонячні системи, вік яких перевищує 10 мільярдів років. Враховуючи, що нашій всього 4,6 млрд років. Френсіс Крік, лауреат Нобелівської премії з медицини, якому належить заслуга відкриття структури ДНК, також писав про це.

Якщо існують сонячні системи вік яких набагато більший за нашу, тоді є ймовірність, що існують технологічно розвинені інопланетні цивілізації. Розвиненіші, ніж ми, на тисячі років. Можливо, вони були ще до народження Землі.

Нещодавні відкриття екзопланет, знайдених далеко від нашої Сонячної системи, підтверджують цю теорію.

Планета з розвиненою інопланетною цивілізацією

Доказом цього є планета PSR B1620. Це екзопланета, розташована приблизно за 12 400 світлових років від Землі в сузір’ї Скорпіона. Вона носить неофіційні назви “Мафусаїл” та “планета Буття”.

Френсіс Крік запропонував науковій спільноті нову теорію, яку він назвав “інфекційною”. Вона включає інопланетну цивілізацію, яка могла дати початок примітивного життя на Землі.

Вочевидь, що у зв’язку з цим виникають питання: як її було занесено на Землю? Одна з теорій свідчить, що вони зробили це за допомогою космічного корабля, спеціально розробленого для цієї місії. Таким чином вони змогли занести ці мікроорганізми, відповідальні за зародження життя.

Ймовірно, космічну подорож здійснювали з дотриманням усіх можливих заходів безпеки, поки корабель не досяг нашої планети, що було його метою.

Походження земного життя – космос

Наступні відкриття області генетики показали, що: ” Усе життя Землі, від бактерій до людини, походить від клітини-предка ” . Найважливіше питання у тому, яке походження цієї родової клітини?

Манфред Ейген, нобелівський лауреат з хімії, з групою з Товариства Макса Планка, Німецького товариства сприяння розвитку науки, змогли скласти послідовність “зворотної” РНК, що містить генетичну інформацію ДНК, яка може бути використана у синтезі білка.

На думку Ейгена, “первинний ген” міг виникнути саме в цей час. Можна припустити, що й генетичному коду людини понад 3,8 мільярдів років, він повинен мати позаземне походження.

Наша наукова спільнота протягом багатьох років відмовлялася визнавати можливість існування позаземного життя. Однак тепер вони розглядають можливість, що наше життя має позаземне походження. І позаземна цивілізація є відповідальною за життя на Землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *