Закарпатець за один вечір став мільйонером, вигравши турнір з покеру (фото)

Загалом за 10 днів у турнірах масштабної live-серії PokerMatch UA Millions Grand Opening було розіграно понад 19,5 мільйона гривень.

У Києві завершилася масштабна Live-серія PokerMatch UA Millions Grand Opening, яка проходила у столичному Premier Palace Hotel. У рамках івента покеристи з різних країн розіграли майже 20 млн гривень призових.

У турнірах взяли участь не лише відомі українські спортсмени, а й покеристи з США, Ізраїлю, Грузії, Білорусі, Норвегії, Латвії, Литви, Німеччини та інших країн. Цього разу захід покер-руму відвідали особливі гості – власник казино King’s та регулярний учасник дорогих кеш-ігор Леон Цукернік, а також зірка світового покеру, чемпіон EPT Бертран ElkY Гроспельє.Спільно з VIP-гостями було організовано турнір Leon’s Challenge, у якому зіграли Леон Цукернік, ElkY, Гарік Ярошевський, Олексій Кравчук та інші покер-про та спортсмени-аматори. Призовий фонд VIP-турніру становив майже 4,5 млн гривень, з яких 1,7 млн забрав чемпіон Олексій Кравчук.

Переможцем турніру PM Millions Lets Fight став спортсмен з Грузії Генрі Хачапурідзе, а у турнірі хайролерів Progressive Heavyweight KO перемогу отримав Михайло Любашко з Білорусі. Українець Максим Роньшин вирвав перемогу одразу у двох турнірах серії — з Холдему та Омаху.

Турнір Ukraine Nations Team Stars KO, в якому взяли участь гравці збірної України зі спортивного покеру, завершився лише на світанку. Чемпіоном турніру став покерист Денис Панченко, який зумів залишити позаду всіх гравців збірної.

Найвидовищнішим і найочікуванішим був турнір PokerMatch UA Millions Main Event, фіналісти якого боролися за перемогу понад шість годин. Турнір зібрав 316 входів з бай-іном 20 тис. гривень, а призовий фонд становив понад 5 млн гривень. Переможцем турніру став регуляр PokerMatch Сергій Попович, якому вдалося стати мільйонером лише за один вечір.

Переможець PokerMatch UA Millions Main Event Сергій Попович і турнірний директор серії Дмитро Карпюк

Закарпаття онлайн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *