Стівен Хокінг доводив теорію про втручання Творця у створення Всесвіту. Хто ж він насправді?

Найбільший фізик-теоретик Стівен Хокінг стверджував, що у Всесвіті все з’явилося завдяки великому вибуху. Проте, в останніх своїх роботах, геній визнав неспроможність цієї версії без втручання Бога (Хокінг заміняв слово Бог на Вищий Розум або Творець). Іншими словами, завдяки дії великої істоти або сутності, або розумної матерії, що знаходиться поза часом і простором, і зародилися всі закони фізики, всі елементарні частинки, всі паралельні світи. З Абсолюту — ідеальної сфери без вад і почалося будівництво того світу, в якому ми перебуваємо. Втім, як і багатьох інших світів.

Каким был мир до вмешательства Творца?
Источник: https://cdn.diredonna.it/app/uploads/2014/08/astri.jpgЯким був світ до втручання Творця? Джерело: https://cdn.diredonna.it/app/uploads/2014/08/astri.jpg

 Особисто я в бога, як у людину, яка пожертвувала собою заради мільйонів інших людей – не вірю. Але при цьому не можу назвати себе атеїстом. На мій погляд, було б нерозумно вважати, що всі ми та все, що нас оточує, з’явилося завдяки випадковості. Випадковості не випадкові. Саме цю парадигму в останні місяці свого життя намагався донести до наукової спільноти Стівен Хокінг. Усі наукові знання антинаукові, якщо виключити із них прояв Творця.

А кто создал Творца? Как он появился?
Источник: https://2.bp.blogspot.com/-Xt10aj5uSs4/WyAhQvjQN9I/AAAAAAAABcg/MRBfDbtWKtoN64JHAUJRFFKg-7JkcpyJQCLcBGAs/s1600/Awakenning.jpgА хто створив Творця? Як він з’явився? Джерело: https://2.bp.blogspot.com/-Xt10aj5uSs4/WyAhQvjQN9I/AAAAAAAABcg/MRBfDbtWKtoN64JHAUJRFFKg-7JkcpyJQCLcBGAs/s1600/Awakenning.jpg

Церкви, мечеті, собори та синагоги – це, фактично, місця, де психологи під личиною віри в Господа Бога допомагають людям. Віра – поняття дуже необґрунтоване та індивідуальне. Мені здається, що невіруючих людей немає. Просто багато хто вірить у щось інше. Творець є у кожному з нас. Коли він створював закони фізики, еволюцію, час, простір, все різноманіття світів, то вклав у кожну частинку, у тому числі й у зібрані світи, себе.

Для одних Творець – це надрозумна цивілізація інопланетян. Для інших – Господь Бог. Для третіх – якась стихійна сила. Ну, а четверті вірять у випадкове збіг обставин, яке привело нас усіх туди, де ми знаходимося.

Творец создал бесконечное число миров.
Источник: https://absolutera.ru/uploads/article/logo/9735/Reality_Creation-1920x1200.jpgТворець створив нескінченну кількість світів. Джерело: https://absolutera.ru/uploads/article/logo/9735/Reality_Creation-1920×1200.jpg

Вчені в усьому світі б’ються над загадкою, до якої наблизився Стівен Хокінг — що було до появи Всесвіту? Дуже складне питання, відповідь на яке кожен має знайти сам. Пройти якийсь шлях до усвідомлення. Пізнати суть і повірити у щось своє. Проблема правди в тому, що вона може бути різною. Коли справа стосується таких глибинних знань, то важко досягти єдиної думки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *