На Закарпатті п’яна жінка-водій убила у ДТП матір чотирьох дітей

На Закарпатті п’яна жінка-водій убила у ДТП матір чотирьох дітей Тячівський районний суд Закарпатської області виніс вирок винуватці п’яної аварії, в якій загинула її подруга.

За місяць до трагедії Етелла Менджул та Оксана Сойма з розмахом відзначали день народження, а в день ДТП влаштували посиденьки з перегонами.

Без мами залишилося четверо дітей, ростити їх і допомагати стати на ноги тепер будуть тітка та бабуся. Про це повідомляє Оглядач.

За інформацією видання, увечері 15 жовтня 2020 року 26-річна Етелла Менджул та 42-річна Оксана Сойма зустрілися у магазині одягу, де працювала старша подруга. Поспілкувалися, випили, потім покаталися Дубовим, а вже вночі вирішили з’їздити до сусіднього населеного пункту. З ними в автомобілі був хлопець – футболіст місцевого ФК.

У селі Червона Тячівського району автомобіль Lada Priora зіштовхнувся з бетонним містком і перекинувся на дах. Це сталося майже о третій годині ночі. Пасажирка (сиділа попереду) загинула. Етелла, яка знаходилася за кермом автомобіля чоловіка, та хлопець із заднього пасажирського сидіння, отримали легкі травми. Футболіст першим зміг вибратися з машини та зателефонувати на 102.

Судмедекспертиза показала, що смерть Оксани Сойми настала від відкритої черепно-мозкової травми, що супроводжувалась переломами кісток та основи черепа – шансів вижити не було жодних.

За кілька годин до своєї загибелі Оксана виклала у Facebook свій останній пост: “Іноді найкраща терапія – це довга дорога та гарна музика”.

У крові Етелли Менджул після ДТП виявили 1,17 проміле (такий результат може бути після вживання приблизно півлітра вина). Таким чином злочинне рішення сісти за кермо напідпитку призвело до найстрашнішого — смерті людини.

Етелла Менджул, яку місцеві жителі прозвали “зіркою Instagram” – педагог, вона закінчила Мукачівський державний університет (напрямок “Початкова освіта”).

Була дуже активна в соціальних мережах під ім’ям Стелла, постійно викладала селфі – молоду жінку засипали компліментами.

“Етелла одружена, її чоловік старший на кілька років. Пара виховує маленьку доньку, дівчинка з інвалідністю. Дитина чудова — розумниця і красуня, батьки в ній душі не чують. Живуть у своєму будинку”, – розповіли OBOZREVATEL у Дубовому.

За словами місцевих жителів, те, що сталося, стало для всіх шоком: як вихователька могла сісти п’яною за кермо – ні в кого не вкладається в голові.

За місяць до трагічної ДТП Оксана Сойма відзначала день народження. Попри те, що дата не кругла, святкувала з розмахом – у популярному ресторані “Колиба у Ведмедя”. Там іменинниця сфотографувалася з подругою, через яку скоро загине.

Без матері залишилося четверо дітей, троє з яких неповнолітні. Їх жінка ростила без чоловіка.

Тячівський районний суд Закарпатської області (головуючий суддя Володимир Гримут) визнав Етеллу Менджул винною у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, та призначив їй покарання у вигляді позбавлення волі на три роки з позбавленням права керувати транспортними засобами на два роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *