Рада адвокатів Закарпатської області повідомляє про проведення зборів адвокатів у регіонах області

Шановні колеги!

Офіційний сайт Ради адвокатів Закарпатської був зламаний зловмисниками й тому ми не маємо можливість публікувати офіційну інформацію на нашому сайті.

Керівництво Ради адвокатів Закарпатської області уклало договір про інформаційно-аналітичне забезпечення з суспільно-політичним сайтом fenixslovo.com, на якому, до відновлення роботи офіційного сайту Ради адвокатів Закарпатської області, ми будемо публікувати офіційну, аналітичну інформацію та новини, які належать до діяльності Ради адвокатів Закарпатської області.

*****

“Рада адвокатів Закарпатської області повідомляє про проведення зборів адвокатів у регіонах області по обранню делегатів на конференцію адвокатів Закарпатської області, які мають відбутися 15 січня 2022 року
Збори адвокатів Ужгородського, Берегівського, Тячівського, Рахівського та Хустського районів провести об 11 год. 00 хв, Мукачівського району – о 16 год. 00 хв за адресами:
Ужгородський район – м. Ужгород, вулиця Висока, 12,
Мукачівський район – м. Мукачево, площа Кирила і Мефодія, 10-12
Берегівський район – м. Виноградів, вул. Тюльпанів, 22
Тячівський район – м. Тячів, вул. Незалежності, 118
Рахівський район – м. Рахів, вул. Карпатська, 30
Хустський район – м. Хуст, вул. Міська, 4
Реєстрація адвокатів на збори адвокатів Ужгородського, Берегівського, Тячівського, Рахівського та Хустського районів здійснюється з 10 год. 00 хв до 10 год. 50 хв.
Реєстрація адвокатів на збори адвокатів Мукачівського району здійснюється з 15 год. 00 хв до 15 год. 50 хв.
Порядок денний зборів адвокатів у регіонах Закарпатської області: обрання делегатів на конференцію адвокатів Закарпатської області.
30.12.2021
Голова Ради адвокатів Закарпатської області
О.А. Фазекош”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *