Чому космос може бути тілом живої істоти?

Чи багато хто з нас замислюється про сенс свого існування? Як виникло життя на нашій планеті, навіщо? Хто все створив, адже в природі навіть така проста конструкція як стілець, не може з’явитися сама собою, не кажучи про складну, технічно та біологічно продуману систему як людина і все живе.

Изображение Яндекс Картинки.Потрібен автор. І люди назвали його Богом, намагаючись звернутися до нього, і випросити якісь блага. І лише деякі люди запитували, навіщо ти створив нас, якою є твоя мета? Ще вчені давнини припускали, що можливо простори космосу, який вони могли розглянути вночі, є тілом якоїсь живої істоти.

Фантазії та припущення так і залишилися не підтвердженими, якби в наш час вчені не змогли зазирнути в таємниці організму людини, паралельно ведучи дослідження космічного простору. І тут виявилося, що з допомогою потужних мікроскопів і телескопів розглянувши приховані світи виявлено загальні чинники.

Під мікроскопом тіло людини, як будь-якої істоти на планеті Земля дуже схоже на космічний простір. Розгляньмо на нижньому зображенні, як виглядає космічний простір та клітини мозку. Чи не знаходите, що їхня структура практично ідентична?

Изображение Яндекс Картинки.

Ще Демокріт, який жив у V – IV століття до нашої ери вважав, що космос складається з найдрібніших і неподільних частинок (атомів), які носяться в порожньому просторі нескінченності. У тому числі складається як Земля, і людина. Світ, який ми не бачимо, виглядає так само як і видимий нами світ зоряних скупчень Всесвіту.

Недарма багато вчених представляли світ у вигляді матрьошки. Через це стають нам зрозумілі слова з Біблії, що Бог створив людину за своїм образом і подобою. Ми шукаємо людську схожість, а вона детальніша і на рівні атомів. І атоми є у нашому світовідчутті планетами у складі живої істоти.

Изображение Яндекс Картинки. Это только один тайный мир, поверхность кожи человека.Це лише один таємний світ, поверхня шкіри людини

Як би сприймав світ якийсь живий об’єкт, перебуваючи на атомі? Так само як і ми. Лише припускаючи, що знаходиться за межами Землі, галактики та всесвіту. Наскільки вона безмежна?  Нам важко це зрозуміти . Але розглянемо деякі прості приклади.

“Цивілізацій” живих істот безліч. Так паразит, що знаходиться на шкірі людини настільки малий, що сприймає людину як цілу планету, волоски як високі стовбури дерев, горби шкіри як яри і гори. Є свій світ для вірусів, що потрапили до нашого організму. Свій світ і всередині атомної складової людини.

Изображение Яндекс Картинки.

Якщо орієнтуватися на роботи деяких вчених, то  Сонце нашої системи може бути одним із ядер глобального тіла живої істоти. Наша третя планета Земля може бути одним із восьми електронів атома Сонця. У результаті виходить, що живемо в атомі, електроні кисню. А воно так і є у нашому світі.

Чи зможемо ми побачити можливе життя на поверхні атомів? Звичайний мікроскоп, з яким працюють вчені в лабораторіях, показати атом не може. Оскільки розміри атомної частки значно менші за довжину світла. Як неможливо розглянути в телескопи та найдальші частки космосу. Їхнє світло просто не доходить до нас.

Изображение Яндекс Картинки. Модель Солнечной системы? Нет, нейтроны и электроны в атоме.Модель сонячної системи? Ні, нейтрони та електрони в атомі

У більшості випадків вчені працюють без урахування видимості атомів або космічних об’єктів, домальовуючи об’єкти на основі передбачуваних даних. Ви ж знаєте, що багато космічних об’єктів навіть розфарбовуються  за допомогою комп’ютерної техніки, так як і  атоми.

Але атом можна побачити за допомогою не оптичного, а електронного мікроскопа. Це дорогий та професійний прилад, який застосовується вченими для детального та ретельного дослідження. Але все-таки він будує модель, а чи не передає реальну видимість об’єкта.

Изображение Яндекс Картинки.Слід визнати, що космос вважали тілом живої істоти багато філософів минулого та вчені сучасності. Тому не варто звинувачувати автора цієї статті в особливій фантазії та бажанні розвинути інтригу. Про живий космос говорив ще Платон, потім його послідовник Арістотель. Про це говорили вчені В.І. Вернадський, К.Е. Ціолковський, А.А. Чижевський.

Чи зможе колись людина дізнатися, як виглядає ця істота, в якій знаходиться людина, планети, сонячна система та всесвіт? Не думаю. Але певно, що таких живих істот, у яких знаходяться подібні до нашого світу, може бути мільярди й більше. Подивіться на себе у дзеркало. Ви самі і є творець, у якому живуть мільярди живих істот і наш світ, по суті, як я казав, матрьошка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *