У Володимира Зеленського вищий “антирейтинг”, ніж у Петра Порошенка – КМІС

30,7% українців не проголосували б за президента Володимира Зеленського “за жодних обставин”, тоді як за п’ятого президента Петра Порошенка – 29%.

Джерелоопитування Київського міжнародного інституту соціології

Деталі: За представників партії “Опозиційної платформи – За життя” Юрія Бойка та Віктора Медведчука не проголосували б за жодних обставин 22,4% і 20,1% громадян України, відповідно.

В Олега Ляшка “антирейтинг” сягає 17,3%.

За колишніх прем’єр-міністрів Юлії Тимошенко та Арсенія Яценюка за жодних обставин не проголосували б 15,8% і 14,4% українців.

У київського міського голови Віталія Кличка “антирейтинг” становить 12,6%.

Водночас 17,2% опитаних не змогли обрати політика, за якого вони б не проголосували “за жодних обставин”. Ще 6% відмовились відповісти.

 

 

 
ІНФОГРАФІКА: КМІС

КМІС провів опитування 9-17 грудня 2021 року методом особистого (“face-to-face”) інтерв’ю з використанням планшета (CAPI) було опитано 2025 респондентів, що мешкають у 109 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим).

У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, що контролюється українською владою.

Похибка вибірки не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,9% — для показників близьких до 25%, 2,2% — для показників близьких до 12%, 1,5% — для показників близьких до 5%.

Що було раніше: Водночас, згідно з цим опитування, якби президентські вибори проводилися наступної неділі, Зеленський перемагає всіх опонентів у другому турі президентських виборів.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *