Загибла цивілізація планети Фаетон: що, якщо наші предки були звідти? Докази цієї гіпотези

1849 року в Єгипті на стінах храму в Абідосі було знайдено загадкові креслення якихось дивних механізмів. У багатьох із них чітко проглядаються обриси бойових літальних апаратів та бронетехніки. Суперечки навколо цих загадкових малюнків точаться досі.

Вчені припускають, що унікальні технології було принесено ззовні. І теоретично можна припустити, що сліди цих технологій ідуть до зниклої планети Фаетон.

Легенда про хлопчика-мажора, який дуже хотів покататися на татовій колісниці

З давньогрецької міфології нам відома сумна історія юнака, на ім’я Фаєтон. Він був сином Геліоса, який був самим Сонцем, і звичайно вважав себе винятковим. Якось йому дуже захотілося покататися в татовій колісниці. Але біда, нею міг керувати лише Геліос. Навіть найбільшому Зевсу не вдалося б впоратися з норовистими кіньми, запряженими в колісницю.

Але самовпевнений юнак вирішив, що зможе приборкати конячок, і так благав батька, що зміг пом’якшити батьківське серце.

Фінал був передбачуваним. Фаетон не впорався з керуванням, коні понесли, відчувши волю. І від швидкої їзди вогняної колісниці полум’я охопило все довкола. Зайнялися міста, спалахнув ліс, скипіла вода у водоймах, від спеки лопалися гори та земля. Вогонь проник навіть у підземне царство мертвих.

Погибшая цивилизация планеты Фаэтон: а что, если наши предки были оттуда? Доказательства этой гипотезы

І тоді благала Гея, сама Земля. Почала просити вона Зевса зробити все можливе, щоб зберегти життя, врятувати від пожеж те, що залишилося. Зевс-Громовержець кинув свої блискавки та знищив колісницю разом із Фаетоном.

Уламки колісниці розкидало по всьому небу. Геліос сумував і довгий час не з’являвся на небі, і лише пожежі висвітлювали околиці. Щоб згасити вогонь, Зевс вилив на Землю потоки води – так стався Великий потоп.

П’ята планета від Сонця зовсім не Юпітер

Ще середньовічні астрономи запідозрили, що між Марсом і Юпітером могла знаходитися ще одна планета, надто багато між ними вільного місця.

Пізніше там було виявлено пояс астероїдів. Але чому так багато? З’явилася гіпотеза, що вони можуть бути уламками загиблої планети. Чому вона вибухнула, можна тільки гадати. Однак після себе вона залишила спадщину – малі космічні тіла у вигляді астероїдів.

Про те, що колись у Сонячній системі була ще одна планета, чудово знали давні шумери. І цей факт вони увіковічили на своїх глиняних табличках, які використовували для записів. До речі, вік табличок становить близько шести тисяч років. Згідно з розшифрованими даними, планета Фаетон справді існувала. Мало того, вона загинула від страшної катастрофи.

Гості з п’ятої планети

Погибшая цивилизация планеты Фаэтон: а что, если наши предки были оттуда? Доказательства этой гипотезы

Як відомо, міфи та перекази не з’являються просто так. І міф про Фаетон виник швидше за все через падіння на Землю метеорита, що викликало пожежі та повені на великій території. А може, це був уламок загиблої планети? Тієї, що за розрахунками астрономів і згідно з шумерськими текстами знаходилася між Марсом і Юпітером.

То може ця планета справді була? А на ній колись було життя? Адже Фаетон, як Земля та Марс, перебував у зоні життя. Усі три планети розташовані на комфортному віддаленні від Сонця. На них було тепло, була вода та атмосфера.

До речі, на найбільших астероїдах Церері та Палладі, які, ймовірно, можуть бути осколками Фаетона, вчені виявили кисень і воду. Чи це не доказ того, що колись там було життя?

І тут трапляється щось, від чого Фаетон гине. Сила вибуху така, що зачіпає Марс, у нього зникає атмосфера і завмирає життя. І не виключено, що жителі Фаетона і Марса заздалегідь знали про катастрофу, що наближається, і встигли підготувати собі запасний аеродром на Землі.

Величезні зображення в пустелі Наска, що в Перу, красномовно вказують на те, що вони були призначені не для аборигенів, а гостей з неба. Аж надто сильно вони схожі на навігаційні покажчики.

Теоретично можна припустити, що жителі планети Фаетон мали технології, що дозволяли їм подорожувати в космосі. І звичайно ж можна припустити, що у разі передбачуваної катастрофи деяка їхня частина могла емігрувати на інші планети, в тому числі й на Землю.

І, звичайно, їм довелося контактувати з місцевим населенням, землянам, які за рівнем розвитку значно відставали від прибульців. На Землі є безліч територій, де знаходять сліди найдавніших цивілізацій, що мають унікальні технології. Досить згадати тих самих індіанців майя, шумерів, гіперборейців.

Не виключено, що розквіт цих цивілізацій був можливий лише завдяки фаетонцям. Але згодом прибульці, позбавлені більшості технологій своєї батьківщини, почали деградувати, з’єднуватися з місцевим населенням і вести чи не первісне життя. І все, що нам залишилося – це письмові свідчення їхньої присутності та унікальні артефакти, знайдені вченими-археологами.

Погибшая цивилизация планеты Фаэтон: а что, если наши предки были оттуда? Доказательства этой гипотезы

У 1976 році в гирлі Ангари було знайдено бивень мамонта, на якому була вирізана спіраль з точками. Знахідці виявилося близько 30 000 років. А в 1984 в горах Інгушетії було виявлено схованку жерця. Серед його речей була платинова табличка з таким самим спіралеподібним візерунком.

Езотерики припустили, що це якесь послання. Але жоден фахівець із галузі криптографії не зміг розшифрувати його. І тоді було використано метод Золотих пропорцій. І ось який текст було отримано в результаті розшифрування:

«Ми прилетіли з п’ятої планети на третю. Швидкість – 32 кілометри на секунду».

Якщо малюнку на бивні мамонта 30 000 років, то гості у нас з’явилися відразу після Потопу. Отже, нове людство було створене прибульцями з п’ятої планети. А п’ятою планетою стародавні греки називали Фаетон.

А що ви думаєте про це?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *