Сьогодні “кіна” не буде. Розпорядженням в.о. голови Василя Іванча чергову сесію Закарпатської обласної ради призначено на 6 листопада

Вчора, з подачі Павла Федаки, інтернетом “гуляла” цікава фотографія, на які народні депутати Василь Петьовка, Валерій Лунченко та Микола Тищенко дружньо тисли один одному руки.

Домовились? Про що?  Можна тільки догадуватись.

Але сьогодні в Ужгороді “кіна” не буде. Розпорядженням в.о. голови Василя Іванча чергову сесію Закарпатської обласної ради призначено на 6 листопада. Цим же розпорядженням було скасоване попереднє розпорядження Петрова про перенесення сесії на 25 листопада. Скоріше всього на сесії буде оголошена заява О. Г. Петрова про складання своїх повноважень та вибраний новий голова Закарпатської облради. Це  буде, на нашу думку, не  “Слуга…”

Здоровий глузд та Закон взяли верх над різними політичними спекуляціями та правовим нігілізмом. Скоріше всього вже “ніякі воєнізовані формування, які спілкуються російською мовою, не будуть захоплювати приміщення Закарпатської  обласної ради”, яким  ще зовсім недавно “префект Закарпаття” Микола Тіщенко у своєму відеозверненні лякав всіх українців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *