Іван Крулько продовжує “підминати” обласну “Батьківщину” під себе

 Як повідомляють закарпатські інтернет — видання, 16 жовтня в місті Хуст, відбулося засідання установчих зборів нового осередку партії ВО «Батьківщина» новоствореного Хустського району.  Головою Хустського РПО було обрано мало кому відомого  Михайла Рацина з Іршави, якого наразі за неофіційною інформацією «працевлаштував» Іван Крулько.

Цікаво, що на установчих зборах депутату облради Андрію Шекеті, який сидів в президії не поставили навіть «таблички» на стіл, а ексголови БЮТ  та депутата облради Олександра Каменяша на установчих зборах «замічено» не було. Схоже, що Іван Крулько, «похоронив» старий закарпатський відділок ВО «Батьківщини» та взяв все на себе.

Просимо звернути увагу на обличчя учасників засідання, які там ніби на похоронах. Є про що подумати. Авторитет “Батьківщини”, після “призначення” лідером обласного осередку Івана Крулька, почав різко падати в області.  Не додала авторитету  антирусинська позиція  “телезірки” українського телебачення та знищення речового ринку в м. Тячів, яке приписують народному депутату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *