Як у Синевирській ОТГ, що на Закарпатті, “покращують” природу (відео)

На сторінці ФБ https://www.facebook.com/Buskcity/ появилася така інформація, з відео, яке ми подаємо:

“Якщо Ви вважаєте, що бачили все, то з переглядом цього коротенького відео Ваша думка похитнеться….. Це відео знято на території ландшафтного заказника державного значення “Синевирське озеро”.

Ні, цей чоловік не з дому вивіз тверді побутові відходи, його заставляє це робити місцеве керівництво, бо так схоже привикли. Якщо подивитися уважніше, то попереду багато вже насипаних “курганів” і це черговий….

Як це відбувається? Привозять різні відходи, вивантажують у самій водній артерії, пізніше туди приїжджає грейдер і нагортає глину, щоб в очі не впадало…

А потім місцеве керівництво навчилося використовувати метод “зливного бачка” – відходів навезли, під час повеней вода піднялася і це все течія понесла на десятки кілометрів…

А десь туристи воду п’ють з річок, сподіваючись, що це кришталева гірська вода, десь діти купаються у річці….А потім інфекції, шкірні захворювання….

Володимир Зеленський Олена Зеленська Офіс Президента України Закарпатська обласна рада Закарпатська обласна державна адміністрація Державна Екологічна Інспекція хтось з Вас наведе порядок у головах такого “начальства”?

Мабуть, так деякі закарпатці борються з “неприязним” відношенням Угорщини до України. Адже все це сміття найближчим часом попливе в Угорщину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *