Відбувся з’їзд Спілки адвокатів України. Віцепрезидентом обрано голову Ради адвокатів Закарпатської області Олексія Фазекоша

20 серпня 2021 року  у Києві відбувся черговий з’їзд Спілки адвокатів України, який проводиться раз у 5 років. На ньому розглядалося ряд питань з функціонування  Спілки адвокатів України, найбільшої громадської організації, що об’єднує адвокатів України. Серед питань порядку денного було обрання керівних органів, оптимізації структури, фінансовий звіт, звіт керівництва Спілки за звітний період та ряд інших важливих питань.

Після обрання головуючим з’їзду Тараса Герелюка, відбувся звіт Президента Спілки адвокатів України Олександра Дроздова. Роботу Президента визнано задовільною.

В зв’язку з великою навантажуваністю на інших ділянках своєї професійної діяльності Олександр Дроздов вирішив в черговий раз не балотуватись на посаду Президента Спілки адвокатів України.

На посаду Президента Спілки адвокатів України було висунуто дві кандидатури: Олексія Фазекоша та Тараса Ламаха.  Олексій Фазекош зняв свою кандидатуру на посаду Президента Спілки адвокатів України. У своєму виступі Олексій Фазекош це пояснив своєю великою навантажуваністю на посаді голови Ради адвокатів Закарпатської області та голови Асоціації захисту прав правників України та попросив підтримати кандидатуру Тараса Ламаха, якого і було обрано Президентом Спілки адвокатів України.

Голову Ради адвокатів Закарпатської області та голову Асоціації захисту прав правників України Олексія Фазекоша було обрано віцепрезидентом Спілки адвокатів України.

Після обговорення ряду інших важливих питань з’їзд через чотири години закінчив свою роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *