Голову Закарпатської ОДА все-таки знімають з посади?

Голова ОДА Полоскова знімають з посади. Для цього в Закарпатті приїде президент.

Знову стала актуальною відставка керівника області. Минулого місяця Полосков вже був під загрозою звільнення – нова коаліція в обласній раді хотіла висловити йому недовіру.

Після цього в Києві пройшли два раунди переговорів між конфліктуючими сторонами й керівниками партії та офісу президента.

Київ довів до сторін рішення: припинити сварки і зберегти нинішню ситуацію. Однак куратор Слуги народу в Закарпатті Микола Тищенко не зупинився і домігся свого.

Як повідомляють джерела, Полоскова все ж знімуть з посади. І статися це може вже на наступному тижні.

Найцікавіше, що відставка може статися під час візиту на Закарпатті Володимира Зеленського.

Головні претензії до голови ОДА – провал напрямків роботи, які є пріоритетними для Офісу президента.

Крім того, Полосков в силу своєї природної невпевненості потрапив в психологічну залежність від свого заступника Шинкарука, який замкнув на собі розв’язання всіх питань.

Це стало приводом для глузувань з боку працівників ОДА та дійшло навіть до Києва. Крім того, зневажливе ставлення до оточуючих посварили Полоскова з депутатами обласної ради.

Ну, а той факт, що Полосков є вихідцем з Архангельської області, постійно використовується його опонентами – в Закарпатті це не йшло йому в плюс.

Візит президента може відбутися вже 26 липня, в понеділок.

Можливо, група підтримки Полоскова і зможе відсунути його відставку на більш пізній термін – влітку це не має великого значення. Принципове рішення про його відставку вже прийнято.

Підсумовуючи піврічний термін його роботи, можна сказати, що нічим особливим він не запам’ятався: ні звершень, ні провалів не було. Втім, як і значних ініціатив. За ці пів року стало очевидно, що його призначення було кадровою помилкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *