Андрій Чистов: Ми повинні відірвати нашу молодь від згубного впливу вулиці (відео)

02-04 червня Закарпаття відвідав з робочим візитом Закарпаття Андрій Чистов. Мета візиту – це створення місцевих організацій Всесвітньої Федерації змішаних видів єдиноборств та Європейської Асоціації змішаних боїв.

Ще 18 травня 2021 в Закарпатті була зареєстрована місцева організація Європейської Асоціації змішаних єдиноборств. Мета сьогоднішнього візиту – це юридичну сторону наповнити конкретним змістом, тобто залучення молоді Закарпаття до лав даної спортивної організації: молодь немає курити, приймати алкогольні напої та наркотики у підворіттях, а займатися спортом і вести здоровий образ життя.

Андрій Вікторович Чистов – голова Всесвітньої Федерації змішаних видів єдиноборств, один з кращих тренерів світу з бойових мистецтв, тренер Віталія і Володимира Кличків.

Андрій Вікторович завітав і в офіс Ради адвокатів Закарпатської області в Мукачеві. Відбулася ділова і конструктивна розмова про співпрацю Ради адвокатів Закарпатської області та Всесвітньої Федерації змішаних видів єдиноборств в Закарпатської області. Фрагмент цієї розмови записаний в рамках відеопроєкту «Погляд Фазекоша» головою Ради адвокатів Закарпатської області Олексієм Фазекошем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *