У “провладній коалівції” Закарпатської обласної ради продовжується “міжвидова” боротьба (відео)

Схоже, розколу у провладній коаліції Закарпатської облради – бути. Відсутність консенсусу між закарпатськими «Слугами народу» та «Рідним Закарпаттям» приховувати більше ніхто не збирається. Першим у наступ пішло «Рідне Закарпаття», у хід пустили «тяжку артилерію»  – регіональний телеканал «М-студіо», повідомив Перший.

У вечірньому випуску новин від 25 травня в ефір «видали» новину про порушення кримінального провадження проти головного Зе-«амбасадора» області, або ж, як він сам себе називає, –  префекта Президента на Закарпатті Миколи Тищенка. Ведучий випуску новин повідомив, що провадження відкрили через його втручання у виборчий процес на Прикарпатті.

Очевидно, що  кримінальне провадження Тищенка журналістам вказали використати лише як подієвий привід, оскільки далі в інформаційному повідомленні телеканалу Тищенку пригадали усі його промахи та «ляпи».

«Відзначився нардеп Тищенко, і під час поїздки на Закарпаття. У мережі бурхливо обговорювали його візит, почалося з аеропорту, цитую: «Щоб тут ніхто нічого не будував, щоб ніяких там будок, собачок там не було, курятників взагалі, досить!”, – такими словами він розпочав свою поїздку Закарпаттям. – що мав на увазі нардеп не зрозуміло. Згодом, Тищенко захотів дізнатись у головного митника Закарпаття Миколи Пожо чому на митниці утворюються великі черги, на які “дивиться вся країна”. Коли голова митниці відповів, що черг немає, Тищенко просто сказав “Я бачу, що ви розігнали, що знали, що я їду”. Далі Микола Тищенко допитувався в очільника закарпатської митниці, скільки він працює на посаді  і що він за цей час зробив, щоб був добудований туалет біля кордону»  – розповідає ведучий випуску новин

Цікава довідка.

Виходячи з документації, телерадіокомпанія «Мукачево («М-студіо»)» є дочірнім підприємством виробничо-комерційного ТОВ «Продюсер», дольовими учасниками якого є дружини нардепів від «Рідного Закарпаття» – Марина Лунченко (12,5%) та Марина Петьовка (25%). А також дружина першого заступника голови ОДА Мирослава Білецького ( Рідне Закарпаття) – Оксана Білецька (12,5%). Окрім цього, дольовими власниками ТОВ «Продюсер», а отже і телеканалу «М-студіо» є Олексій Матрунич (25%) – людина нардепа Поляка (депутатська група “Довіра”) та Надія Воронич ( 25%) –  директор ТОВ «Дастор Ужгород» ( комерційна складова ) та  ТОВ «А.В.П.», на цій фірмі зареєстрований сам супермаркет.

********

Чим закінчиться цей конфлікт – поки невідомо, адже головні посади області обіймають саме представники відтепер вже партій-суперників: головою облради є Олексій Петров від «Слуги Народу», тоді як губернатором – представник «Рідного Закарпаття» Анатолій Полосков.

Варто зазначити, що «ноту протесту» депутати від «Рідного Закарпаття» висловили ще під час нещодавнього засідання Закарпатської облради. Обласні обранці не підтримували голосуванням проєкти рішень, які просувалися провладними «слугами». Застосування ж телебачення у цій суто політичній боротьбі означає початок нового витка конфлікту, де політичні методи – уже безсилі.

Голос Карпат

Від редакції fenixslovo.com

Видно  дуже погані справи в “головного контрабандиста” області, народного депутата  та його оточення, якщо вони вдалися до методів “демаршу” та політичного шантажу стосовно своїх політичних союзників в Закарпатській області, використовуючи, навіть, головний інформаційний “говномет”  “М-студіо”. 

Спроба декого стати “некоронованим королем” Закарпатської області провалилась.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *